Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mubasher: Duitsland opent in juni een vaccin voor adolescenten

Angst om deel te nemen aan de zomer in Baka

Vermijd de drukte om de natuur te beschermen zonder het toerisme te ontmoedigen, wat het hart van de economie is: de regio Provence-Alpes-Cote d’Azur, erg populair bij de Fransen en buitenlanders, wil sommige bezoekers naar minder bekende sites leiden om een ondraaglijke zomer. Congestie, congestie of congestie.

“We moeten andere plaatsen promoten dan degene die gewoonlijk worden benadrukt door de VVV-kantoren of de media; we hebben uitgestrekte territoria en er zijn andere pareltjes te ontdekken”, benadrukt Beric Navizette, hoofd van de conciërgeservice. De verbindingen zijn in Ecrins National Park, een van de tien nationale parken in Frankrijk, gelegen in het zuiden van de Alpen.

Dit jaar verwacht de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur, met zijn Middellandse Zeekust, vier nationale natuurparken en negen regionale parken van de Camargue-vlakte tot de “Colorado Provençal” in Le Brun, een groot aantal Fransen. Klanten. Maar ook aliens.

Desalniettemin hoopt ze “veel mensen op dezelfde plaats en tegelijkertijd” te vermijden, zoals Francois de Canson, hoofd van de regionale commissie voor toerisme, benadrukte tijdens de lancering van een “meer verantwoord toerisme” -campagne in Raphèle. -les-Arles, in Alpilles.

READ  Terug naar huis: een weloverwogen keuze ondersteund door verenigingen in Antillen-Guyana en Réunion