Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Monaco: Het door Galtier aangekondigde verkoopvolume zal wachten, de eerste periode voor de beginner?

Monaco: Het door Galtier aangekondigde verkoopvolume zal wachten, de eerste periode voor de beginner?

Lanceer doel! voetbalclub Liverpool, Paris Saint-Germain – Doelinfo! : Salah’s dossier zit dicht bij het resultaat!

Paris Saint-Germain is het enige Ligue 1-team dat hun eerste drie wedstrijden van het seizoen heeft gewonnen en ontvangt zondag (20:45 uur) FC Monaco, aan het einde van de vierde dag van het toernooi. Op een pre-match persconferentie kondigde Christophe Galtier aan dat hij binnenkort aan een rotatie zou beginnen.

Deze spin mag niet beginnen tegen Monaco omdat de Parijse coach slechts één wijziging in zijn basisopstelling hoeft door te voeren in vergelijking met de knock-out van afgelopen weekend op LOSC (7-1). Volgens informatie van L’Equipe moet Renato Sanchez, die deze zomer vanuit Lille naar Paris Saint-Germain arriveerde, Vitenha vervangen, die geschorst is en zo zijn eerste termijn in het Parijse shirt beleeft.

Zie ook: Al het nieuws uit Paris Saint-Germain

Mogelijke combinaties

Paris Saint-Germain: Donnarumma – Ramos, Marquinhos, Kimpembe – Hakimi, Verratti, Sanchez, Mendes – Messi – Mbappe, Neymar.

Monaco: Noble – Desassi, Maripan, Badiachel, Cayo Henrique – Aguilar, Golovin, Fofana, Camara, Matazzo-Embolo, Golovin, Ben Yedder.

samenvatten

Renato Sanchez, die deze zomer vanuit LOSC aankwam bij Paris Saint-Germain, zou zondag zijn eerste betovering in het Parijse shirt moeten zien tijdens de receptie van AS Monaco.

READ  “Het is een professionele fout van de kant van de Internationale Federatie”, protesteerde Ronan Labarre, die na een ongelooflijk gênante situatie van de Olympische Spelen werd beroofd.