Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mon Petit Plaatsing: de nieuwe oplossing voor online beleggen

Uw spaargeld 100% online en vanaf 300 euro beleggen? Het kan en dat is wat de Franse startup Mon Petit Placement biedt, die zichzelf een simpele missie heeft gesteld: investeren binnen ieders bereik. Ontdek hun oplossing.

Hoe meer tijd verstrijkt, hoe minder aantrekkelijk de spaarrekeningen zijn qua rendement. Een jaar lang werd meer dan 200 miljard euro bespaard door de Fransen, midden in een pandemie. Terwijl A Living, dat heel weinig betaalt, de natuurlijke reactie is, is de rest van het investeringspotentieel vaak moeilijk te overzien.

In dit opzicht is fintech Frans Mijn micro-spot Het biedt een oplossing die het mogelijk maakt om heel eenvoudig te beleggen, maar vooral om toegang te krijgen tot producten die doorgaans voorbehouden zijn aan de rijken, zoals JP Morgan, Pictet of Lazard.

De ware kracht van Mon Petit Placement? Het is niet nodig om tienduizenden euro’s te investeren om tot de beste investering te komen. De startup biedt maatwerkoplossingen in vier portefeuilles van zorgvuldig geselecteerde financiële producten, met een investering van € 300.

Elk financieel product is uitgekozen door experts op het gebied van vermogensbeheer. Afhankelijk van uw profiel kunt u kiezen voor gematigde risico’s met een gemiddeld rendement, of robuustere oplossingen en een hoger potentieel rendement. Nogmaals, er is geen onzin, portefeuilles zijn eenvoudig gecategoriseerd en u kunt uw spaargeld met slechts een paar klikken diversifiëren.

Mon Petit Placement biedt ook investeringsopties per thema op basis van uw wensen. Van techniek tot gezondheid, milieu of bedrijf, u kunt de plek kiezen die bij u past!

© Moon Petty plaatsing

Investeren is nog nooit zo eenvoudig geweest

Het platform wil eenvoudig en overal toegankelijk zijn. De eerste stap, registratie, duurt slechts enkele minuten. Alles gebeurt online en zodra het formulier is ingevuld, kunnen experts uw beleggersprofiel definiëren en u de meest geschikte oplossing bieden.

READ  De James Webb-telescoop legde het beeld vast van de kosmische 'tarantula'

Om uw keuzes verder te vereenvoudigen, biedt Mon Petit Placement u, via een persoonlijke video of een telefoontje, gratis advies dat specifiek is ontworpen om de beste investeringsstrategie uit te leggen op basis van uw profiel.

Nadat u de investering heeft gedaan, kunt u met dit online dashboard eenvoudig dagelijks de status van uw investering volgen. Het is duidelijk dat het platform veilig is en dat uw persoonlijke en bankgegevens volledig beschermd zijn. Het Mon Petit Placement-contract wordt ondersteund door grote Franse verzekeraars zoals Generali en Apicil.

Met een steeds belangrijker klantenbestand heeft Mon Petit Placement ook klantenservice samengesteld. Het team is erg toegankelijk en responsief. U kunt dus bij vragen telefonisch, per e-mail of via de geïntegreerde chat contact met hen opnemen.

Een ander belangrijk punt is dat het geld dat u heeft geïnvesteerd niet is geblokkeerd. U kunt uw spaargeld op elk moment opnemen, maar u kunt ook de portefeuille wijzigen om uw risico te spreiden. En dat allemaal zonder kosten.

Speciale aanbieding voor JDG-lezers: 30% korting!

Om de ontwikkeling te financieren, heeft fintech gekozen voor transparantie. In- en uitstapkosten zijn € 0, en de Mon Petit-status wordt alleen gecompenseerd door prestaties. Simpel gezegd, als uw investering succesvol is, is dit het platform. Anders brengt Mon Petit Placement u geen commissie in rekening.

Daarnaast hebben we voor jou een heel handig aanbod gevonden, dat alleen bedoeld is voor de lezers van Journal du Jake. Gebruik de promotiecode GEEK bij het registrerenJe krijgt 30% korting op de commissie die levenslang van de aanbieding wordt ingehouden! Om het aanbod van Mon Petit Placement te ontdekken, vindt u ze hier:

READ  Deze apps, die 2 miljoen keer zijn gedownload in de Play Store, bevatten malware

Ontdek mijn kleine investering

Dit artikel wordt gesponsord door Mon Petit Placement. Het werd in samenwerking geproduceerd door een toegewijd team dat onafhankelijk is van de redactieraad van Journal du Jake.