Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jurassic World: Velocicoaster’s aantrekkingskracht onthuld in een video

Aan de andere kant van de Atlantische Oceaan kunnen bezoekers van Universal Orlando hun schouders wrijven met velociraptors van het Jurassic Park-epos.

Heb je er altijd van gedroomd om door Jurassic Park te wandelen en onderweg je voorouderlijke wezens te ontmoeten? Goed nieuws, Universal Studios in Orlando staat op het punt uw dierbare wens in vervulling te laten gaan. Voor fans van Velociraptor of een andere dinosaurus bereidt het themapark zich voor op een nieuwe ervaring die spanning en nostalgie belooft te combineren. Deze achtbaan, genaamd Velocicoaster, zal over reizen 112 kilometer per uur En hij zal een geweldige show maken De val is meer dan 47 meter Voor bezoekers aan boord. Op de wachtlijst zullen ze Velociraptor van dichtbij kunnen observeren, dankzij kinesiologie met verbazingwekkend realisme. Op Instagram heeft Universal Orlando ook de eerste foto’s van deze griezelige wezens onthuld. De studio’s besloten echter dat het niet mogelijk zou zijn om ze te raken, op straffe van het achterlaten van een hand. Dit zou echter fans van paleontologie moeten behagen die in staat zullen zijn om van dichtbij te komen met levensgrote dinosaurussen.

Ondanks de pandemie, die Studio Universal Hollywood ertoe bracht zijn deuren enkele maanden gesloten te houden, is Florida Park erin geslaagd zich aan zijn schema te houden. Universal Studio Orlando werd ingehuldigd sinds juni vorig jaar en zal zijn nieuwe monument openen in Volgende 10 juni. Op deze datum kunnen bezoekers van het park de wereld van het epos van Steven Spielberg absorberen, door de iconische boog van de eerste films gaan en ontdekken Jurassic Park Met de aantrekkingskracht van River Adventure. Deze watercruise zal een hele nieuwe wending nemen wanneer je vlot wordt gekaapt. Onbekende wezens hebben zichzelf genoemd en niemand is immuun. De meest gevreesde reus zou daar zijn hoofd kunnen steken. De enige manier om aan de T-Rex te ontsnappen, is door meer dan 25 meter in een reeks koude wateren te duiken. In het park kunnen goochelliefhebbers ook door het populaire Hogsmeade Village wandelen en het levensgrote doolhof van Hogwarts Castle verkennen.

READ  Hier zijn de 10 echte shows voor zondag

Jurassic World 3 verschijnt in juni 2022 in de bioscoop

En voor degenen die de Atlantische Oceaan niet hebben kunnen oversteken om Jurassic Park-wezens in levende lijve te ontdekken, bereidt Universal een derde en laatste deel van de Jurassic World-saga voor. Gedoopt The Jurassic Word: The World YetDe film, geregisseerd door Colin Trevuru, wordt uitgebracht Onze schermen zijn op 8 juni 2022. Het zal ons meteen de volgende keer brengen Tweede auteurgebeurtenissen. De dinosauriërs zijn gevlucht en de mensen moeten nu leren samen te leven met deze bloeddorstige wezens. In de cast vinden we Chris Pratt en Bryce Dallas Howard in de hoofdrollen. Jeff Goldblum, Laura Dern en Sam Neal zullen ook in het spel zijn, alleen om de franchise op de juiste manier te beëindigen.