Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De volgende Chrome zal beter zichtbaar zijn op Windows, macOS en Linux

De Chrome 92-update zou webpagina’s sneller moeten laten laden dankzij de “forward-back-cache” -functie, die al beschikbaar is op de Android-versie van de webbrowser.

Altijd sneller. Dit is de belofte van Google van versie 92 van de Chrome-webbrowser, die in de komende weken beschikbaar zou moeten zijn. In deze nieuwe update is de Amerikaanse gigant van plan om sneller webpagina’s op Windows, macOS en Linux te laden dankzij Doorsturen cache ». Het is vorig jaar eigenlijk gelanceerd voor Android-gebruikers, Dit laatste maakt het mogelijk om webpagina’s die de gebruiker zojuist heeft gesloten in de cache te bewaren. Dus wanneer dit op de knoppen klikt De volgende “Of” voormalig », De webpagina wordt (vrijwel) direct weergegeven.

Een functie die nog niet wordt ondersteund op de desktopversie van Google Chrome. Als u momenteel een pagina sluit, wordt deze onmiddellijk gewist om de cache leeg te maken. Met baan ” Doorsturen cache », Met de browser kunt u zonder vertraging naar de vorige of volgende pagina terugkeren bij het laden, afhankelijk van de informatie op de site Nieuwere Windows.

“De forward-back caching-functie verbetert de gebruikerservaring door de pagina in leven te houden nadat de gebruiker zich ervan heeft verwijderd, en deze opnieuw te gebruiken om door de sessiegeschiedenis te bladeren om direct browsen te maken.”. Cachepagina’s zijn bevroren en JavaScript wordt niet uitgevoerd Google legt het uit in een online document.

Deze nieuwe versie van Chrome is al beschikbaar op Kanarie Het is bedoeld voor bètatesters en wordt de komende weken, mogelijk in juli, officieel uitgebracht. Plus de snelheidsboost, volgens Nieuwere WindowsGoogle zou ook werken aan een nieuw deelcentrum waarmee gebruikers de pagina-URL kunnen kopiëren, er een QR-code van kunnen genereren en het tabblad naar een ander aangesloten apparaat kunnen overbrengen.

READ  Griezelige Will Smith eet spaghetti... de Midjourney-equivalentvideo heeft nog wat vooruitgang te gaan