Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mogelijke bijwerkingen op de menstruatiecyclus

In de afgelopen weken is op sociale netwerken een idee gepromoot door de getuigenissen van veel internetgebruikers, die zeggen dat het in de buurt zijn van een gevaccineerde persoon de menstruatiecyclus van een vrouw kan verstoren of een miskraam kan veroorzaken. Een bewering die wetenschappers zien is niet alleen verkeerd, maar tart ook de regels van de biologie. De laatste tijd zijn er echter veel getuigenissen verschenen over de vaccins zelf die beweren dat ze de menstruatiecyclus beïnvloeden, en deze keer kan de waarheid volgens Canadese wetenschappers waar zijn.

veranderingen op korte termijn

Op internet deelden veel vrouwen getuigenissen over bijwerkingen na ontvangst van covid-19-vaccins. En deze keer, een opmerkelijk feit, zagen deze effecten er hetzelfde uit, ongeacht welk vaccin werd gegeven. Vooral op sociale netwerken kunnen we vrouwenrapporten lezen ” Scherpe pijn “tijdens de menstruatie, of” zware menstruatie “.en zelfs terug van menstruatie voor een Canadese internetgebruiker die last heeft van” Endometriale ablatie en afbinden van de eileiders Getuigenissen die werden herhaald met de voortgang van vaccinatiecampagnes in landen.

Volgens Canadese wetenschappers, waaronder Jerelin CHoogleraar Endocrinologie, Universiteit van Brits Colombia, deskundige Over de menstruatiecyclus en ovulatie “Er kunnen causale verbanden zijn tussen vaccinatie en menstruatiestoornissen.” Realiteit “Bovendien zal er een klinische studie aan de gang zijn die deze associatie zeer binnenkort zou kunnen bewijzen of tegenspreken.”

Volgens wetenschappers produceert vaccinatie inderdaad veel chemische signalen die de immuuncellen die in het lichaam circuleren kunnen beïnvloeden. Het endometrium maakt echter deel uit van het immuunsysteem, waarbij immuuncellen een rol spelen bij het opbouwen, onderhouden en afbreken van het endometrium. Maar in de tussentijd waren veel van de vrouwen die het duidelijk maakten zo brutaal dat de veranderingen niet zo wijdverbreid waren naarmate de tijd verstreek.

READ  Werken op een poolstation op Antarctica? Ervaring trekt aan, ondanks lage salarissen