Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Moet u zich echt laten vaccineren?

Moet u zich echt laten vaccineren?

Kunnen we een vaccin redden? Scaliger – stock.adobe.com

Figaro-tijdschrift – Geneticus Alexandra Henrion Codd valt het zware gebruik van mRNA scherp aan in een vernietigend boek dat deze week is gepubliceerd. Het adverteert een stortvloed aan ongewenste effecten. Beantwoord door Alan Fisher, nationaal coördinator voor vaccinstrategie.

Al drie jaar! Drie jaar geleden dat de hemel op ons hoofd viel. Dit alles lijkt ver weg en het leven heeft zijn loop hervat, ook in China. Het virus circuleert echter nog steeds, in de vorm van weer een onbeduidende variant. Aan de andere kant is het nog steeds “kwaadaardig” in het wetenschappelijke debat. Want veel vragen blijven onbeantwoord. Zo’n vergeten is onderweg: is het virus ontsnapt uit het laboratorium of is het het resultaat van een interactie tussen dieren in het wild en de menselijke wereld? Dit punt, waarvan wordt aangenomen dat het is afgehandeld ten gunste van de hypothese van overdracht door de dierenwereld, is nog niet opgelost vanwege het onvermogen om een ​​serieus onderzoek in China uit te voeren. Ofwel: op een eu-raison de mettre à l’arrêt l’economie de la planète for une epidemie qui aujourd’hui pres de 7 miljoen mensen in de wereld, niet 90% beschikbaar plus de 80 jaar? De planetaire telling van Covid-sterfgevallen is een andere lastige vraag. Onofficiële cijfers vertellen ons ongeveer 16 miljoen doden. laten we blijven…

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 93% om te ontdekken.

Meer lezen?

Ontgrendel alle items direct. zonder verplichting.

Al geabonneerd? Inloggen

READ  "Ik ben teleurgesteld!" Het appartement van Cristina Cordola was vier maanden lang besmet met bedwantsen