Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Faustine Pollaert was verrast door de fout van de zangeres in de geheime box

Aanstaande vrijdag 10 maart, aan het begin van De geheime doos Gepresenteerd door Faustine Poulert, had Zaz een reactie die de gastheer verraste … die niet aarzelde om het gebaar van de zanger te nemen dat geen enkele gast vóór haar had gedurfd!

Verder onder deze advertentie

Vrijdag 10 maart De geheime doos Verwelkom drie nieuwe gasten. In dit programma gepresenteerd door Faustine Bollaert staat voor elke gast een kleine doos met voorwerpen die verband houden met de belangrijkste gebeurtenissen in hun leven. Met zijn gezicht naar hen toe maakt de binnenhuisarchitect een grotere doos die, wanneer hij wordt geopend, familieleden onthult van de gasten die vaak een script zingen of lezen. In dit nieuwe nummer zijn gastheer Gerard Lenorman, Frances Hoster en Zaz welkom. Die laatste verraste Faustine vanaf de eerste seconden van de show.

“dit is de eerste keer !” : Faustin Pollaert verrast door een gebaar van Zaz V De geheime doos

De aftiteling is amper afgelopen, Faustine Bollaert verschijnt op de set De geheime doos, een programma dat ze sinds 2019 presenteert in France 3. Na een paar introductiewoorden stelt ze haar drie gasten voor die voor het eerst komen. Iedereen neemt zijn plaats in. Zaz gaat zitten en maakt met een subtiel gebaar, nauwelijks opgevangen door de camera’s, de doos iets voor haar open. Dit gebaar ontging de gastheer niet, die meteen naar de zanger riep: “Nou ja, eindelijk! Zaz!vertaler ik wilHij biedt uitgebreid zijn excuses aan. “Dit is de eerste keer dat een van mijn gasten in de groep binnenkomt en de doos opent Ze lacht. “Ik zie een kist, ik moet hem openen! Ik ben dol op dozenlegt de zanger uit.

“Hou je van verrassingen?”

Geconfronteerd met deze verrassende onthulling, vraagt ​​de gastvrouw aan haar gast: “Hou je van verrassingen?“. Verrassing, als je hoort dat dit het principe van de show is. Een beetje spanning, want dan kan de show worden afgebroken!”Ik ben dol op dozenZaz antwoordt, die het antwoord ontwijkt. Ze vervolgt:Toen ik klein was, maakte ik met Kerstmis cadeaus en maakte ik veel dozen met cadeauverpakkingen En ik heb er een klein briefje in gedaanEen mooie herinnering die de show lanceerde, die artiesten graag terugbrengt naar tedere of memorabele momenten uit hun kindertijd.