Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Ik denk aan je’: Nikos Aliagas stuurt een ontroerend bericht naar zijn ‘lijdende’ moeder in C à vous

Nikos Aliagas, die is uitgenodigd voor de Cà vous-show op vrijdag 10 maart 2023 in France 5, heeft zijn tijd op de set van Anne-Elisabeth Lemoine gebruikt om een ​​ontroerend bericht te sturen naar zijn moeder, die het momenteel moeilijk heeft.

voor de laatste keer in een week, Anne-Elisabeth Lemoine stond aan het roer van een nieuw, ongepubliceerd nummer van de show Het is aan jouvrijdag 10 maart 2023 in France 5, en zoals gewoonlijk werd de gastheer omringd door trouwe columnisten zoals: Patrick CohenEmily Tran Nguyen of Mohamed Bouhafsi of zelfs Bertrand Chameroy. Onder de verschillende gasten die die dag door de presentator werden verwelkomd, konden kijkers een van de TF1-hosts vinden: Nikos Aliagas. MaarLaatstgenoemde was niet aanwezig om een ​​van haar programma’s te promoten.

Aan de knoppen van The Voice en Star Academy op Channel One, Nikos Aliagas begon tegelijkertijd ook aan een vruchtbare carrière als fotograaf. Juist ter promotie van zijn volgende tentoonstelling werd de presentator door Anne-Elisabeth Lemoine uitgenodigd bij Cà vous. “Er is een verlangen om achter de lens te gaan en niet te vergeten dat het niet natuurlijk is om voor de camera te staan. Het benadrukken van de ander is ook een manier om een ​​nieuwe dialoog te creërenHij sprak in het bijzonder over zijn passie voor fotografie.Tijdens zijn tijd in de talkshow France 5, Nikos Aliagas wilde zijn moeder een ontroerend bericht sturenen is momenteellijden“.

Nikos Aliagas: “Alles komt goed, mama”

Het ga je goed, mam. Ik denk aan jouHij zei, nadat hij had vastgesteld dat zijn moeder zeker naar de show aan het kijken was.Er kwam een ​​heel attent berichtje toen Nikos Aliagas aan Emily Tran Nguyen uitlegde dat Zijn moeder had de eerste camera weggegooid die hij van zijn vader had gekregenOmdat het niet meer werktNaast televisie en fotografie heeft Nikos Aliagas ook op het gebied van radio gewerkt, met name het ochtendprogramma van NRJ, toen het programma van Europe 1, Voordat ze dit medium verlaat, om zich te concentreren op haar televisieactiviteiten aan de TF1-kant.

READ  Kate Middleton: Deze betekenisvolle outfit heeft de vorm van een verborgen boodschap aan Meghan Markle