Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De terugkeer van Etienne in dit nieuwe seizoen maakt emoties los

De terugkeer van Etienne in dit nieuwe seizoen maakt emoties los

Leg M6 Beijing Express vast Beijing Express: de terugkeer van Etienne in het nieuwe seizoen ontketent de passie

Leg M6 Beijing Express vast

Beijing Express: de terugkeer van Etienne in het nieuwe seizoen ontketent de passie

Entertainment – het rendement dat niemand had verwacht. fans Peking Express Onthoud onvermijdelijk seizoen 15: Etienne, de huisarts uit Antibes met zijn bril en warrig haar. Etienne die, vermoeid en uitgeput, ervoor kiest om het avontuur op de derde etappe te stoppen en zijn vriend Vanessa meesleurt.

De productie van de show heeft er echter voor gekozen om in dit zeventiende seizoen terug te keren. Tijdens de vierde aflevering, die donderdag 9 maart werd uitgezonden op M6, vernamen we dat Antibois terugkeert voor de volgende etappe, 16 maart. Niet in een rol: de handicaprol.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Aan het einde van de etappe van donderdag was het inderdaad het favoriete duo van de kijkers, Angie en Natalie, dat het laatste duel verloor. Maar gelukkig was het evenement niet exclusief: zo konden ze het avontuur voortzetten, zij het met een handicap. Het is Etienne. Gedurende de vijfde fase neemt de laatste deel aan elke missie met de twee avonturiers, kan navigeren waar ze zijn en het zoeken naar huisvesting beheren.

De terugkeer van deze gedenkwaardige kandidaat ontketende passie op sociale netwerken, waarbij veel netizens verheugd waren de avonturier weer te zien, terwijl anderen zich bij voorbaat verheugden over het gelach dat zou komen dankzij het nieuw gecreΓ«erde trio.

Ter herinnering, Natalie en Angie zijn een paar vreemden. Nathalie, een jonge gepensioneerde vrouw, woont in Saint-Nazaire. Ze leidt een burgerlijk leven en heeft nog nooit in een rugzak gereisd. Ange uit Garges-les-Jones, in Seine-Saint-Denis. Na 5 jaar in het leger te hebben gezeten, is ze nu buschauffeur. Door deel te nemen aan de Beijing Express wil Angie haar 4-jarige dochter trots maken.

READ  M6 zendt het eerste deel van de 'OSS 117'-saga opnieuw uit, luidsprekers knallen

Zie ook op Huff bericht: