Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mathieu Delorme was niet verrast door Christophe Deschavanne die door de woestijn trok (video)

Mathieu Delorme was niet verrast door Christophe Deschavanne die door de woestijn trok (video)

Terwijl hij zijn grote comeback in de ether viert naast Léa salamé in “Quelle époque”, is Christophe Deschavanne terug op zijn langeafstandsreis door de Sahara. Een media-staking omvat Matteo Delormo die de gastheer “onaangenaam” noemt.

Terug in de lucht sinds september co-hosting Wat een tijdChristophe Dechavan heeft een lange weg afgelegd. Het publiek en de media hebben het al jaren de rug toegekeerd. De woestijnoversteek die hij noemde op de InPower-podcast.

“Ik ben een van de hardst verslagen jongens die er zijn. Ik heb ups en downs, ups en downs gehad...” Het is om uit te leggen

“Ik heb bazen tegen me laten zeggen: ‘Je ziet dat de menigte je niet meer wil zien, ga groen, dat is prima’, je moet op de schouders staan!” , Ben er ook op gewezen.

vanavond binnen TPMP, konden columnisten meepraten over de zaak Christophe Deschavanne. Valerie Benaim, bijvoorbeeld, gutste over hoe goed ze haar debuut maakte als co-host met Christophe Deschavan in de show. De 100 grootsteIn 2003 legt ze uit:In het begin ging het slecht. in het begin. De première ging niet goed, dus we praatten erover. We zeiden dingen tegen elkaar. En met Christophe moet je dingen zeggen.”

Voor Mathieu Delormeaux is de doortocht van Christophe Deschavanne door de woestijn eenvoudig te verklaren. Hij geeft zijn punt:Meestal karma. Over het algemeen zijn de animators die niet terug op de antenne komen, degenen die, toen ze bovenaan stonden, sorry maar om eerlijk te zijn, vreselijk waren!

Toevoegen : “Het spijt me, ik heb niets tegen hem, maar hij werkte met Boccolini, het ging slecht, met iedereen. Ik kende hem ook, het ging slecht. Jean-Michel kende hem, het ging slecht. Sorry, maar hij is hatelijk ”!

READ  Fabrice Luchini rolt links op groep C voor je

Hij specificeert: Niemand nam contact met hem op, noch kanaal noch producer. Waarom ? Omdat deze man afschuwelijk is!

Cyril Hanouneh komt tussenbeide om te praten over zijn relatie met de voormalige sterrenpresentator van TF1. Hij legt uit: “Het is waar dat we in het begin niet gek waren. Nu kunnen we het heel goed met elkaar vinden. Het is waar dat ik van hem hou, elke keer als hij komt, lachen we goed. Ik produceerde het op C8 en het ging goed.”

Gil Verdez neemt het woord en richt zich tot Matteo Delormo: “Ik zou voor hem opkomen. Hij is erg gespannen, het is moeilijk om mee te leven, maar hij is iemand die veel jonge mensen een kans heeft gegeven, hij is iemand die veel shows heeft gemaakt en hij is iemand die in twijfel wordt getrokken. Ik’ Ik heb altijd goede relaties gehad. Ik heb altijd met hem gepraat, en soms is het ingewikkeld.” “.

Dan drijft Matthew Delorme weg: “Stop met te zeggen dat het ingewikkeld is als iemand in een slecht humeur is! Het is zo makkelijk.”

Melissa Tella