Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Moeilijke onderhandelingen tussen distributeurs en fabrikanten in het verschiet

Moeilijke onderhandelingen tussen distributeurs en fabrikanten in het verschiet

Het Ministerie van Economische Zaken heeft bevestigd dat in oktober een wetsvoorstel over nieuwe tarieven in deze zin zal worden ingediend, dat in november zal worden aangenomen. 428548283/_KUBE_ – Stock.adobe.com

Decodering – Percy kondigt een code aan om de gesprekken vooruit te helpen. Maar een algehele daling van de schapprijzen is geenszins gegarandeerd.

“Ontsteker…”. “onaanvaardbaar” en “onbegrijpelijk”… een week nadat Bruno Le Maire 75 grote producenten van consumentenproducten dwong om hun prijsonderhandelingen voor 2024 met een maand of twee te vervroegen om de prijzen in de schappen te verlagen, vindt de woede het moeilijk om terug te keren naar de rijstroken van Franse dochterondernemingen van de sector reuzen.

Gericht op “laster” door de minister van Economische Zaken, Unilever-bedrijven (Magnum, Dove, Amora…) Nestle (Maggi, Nescafé, Purina…) en PepsiCo (Pepsi, 7Up, Lay…) Ik heb de grote som zonder wraak. Maar bij alle reuzen van de massaconsumptie verdwijnt de indruk dat je je arm hebt verdraaid nooit weg.

De CEO merkte op dat er niet genoeg inspanningen worden gedaan om de prijzen te verlagen en kortingen te spotten, zoals ze in het voorjaar hadden beloofd, en dat de 75 grootste producenten van voedingsmiddelen, hygiëne en schoonheid twee maanden eerder zouden moeten beginnen met onderhandelen over hun prijzen voor 2024. dit zijn er weinig…

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 84% om te ontdekken.

Meer lezen?

Ontgrendel alle items onmiddellijk.

Al geabonneerd? Inloggen

READ  Ook voor de begunstigden van Asa'ib Ahl al-Haq