Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Moderna zegt dat het vaccin minstens zes maanden effectief is

Positieve resultaten voor Modern. Na klinische proeven op duizenden mensen te hebben uitgevoerd, zei het Amerikaanse biotechbedrijf dat zijn vaccin zes maanden na de tweede dosis voor 93% effectief was.

In een persbericht dat werd gepubliceerd om de resultaten van het tweede kwartaal te markeren, zorgde Moderna er ook voor dat boosterdoses die momenteel worden getest tegen varianten “robuuste” resultaten laten zien. “Maar we beseffen dat alternatieve delta “Desalniettemin”, zei zijn baas, Stefan Bansell, zijn baas, Stefan Bansell:

De dagvaarding is nog in de testfase

Het bedrijf test verschillende versies van een boosterdosis om de immuunbescherming tegen varianten te verhogen: een derde dosis van het primaire vaccin, een nieuwe formulering op basis van een bètavariant (voor het eerst geïdentificeerd in Zuid-Afrika) en een dosis die gelijke delen van het primaire vaccin en de nieuwe formulering. Moderna zei dat de drie verschillende kandidaat-elementen “robuuste antilichaamproductie stimuleerden” tegen de delta-variant, evenals tegen de gamma- en bèta-varianten.

Ze zei dat de resultaten van de proeven in de tweede fase waren ingediend voor publicatie in een wetenschappelijk tijdschrift. Het bedrijf dat een volledige vergunning voor het vaccin heeft aangevraagd bij: Verenigde staatHet zei ook dat het verwacht in augustus alle informatie te verstrekken die nodig is om het te verkrijgen.

READ  Lekker naseizoen? Nazomer? Wat zijn de weertrends voor september 2021? 31-08-2021