Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mintessa onthult de onderkant van haar ontmoeting met Catherine Robert, de vrouw van haar coach, Viani

Op zaterdag 15 mei vindt de Grand Final van The Voice 2021 plaats, waarvan er vier kunnen claimen “the most beautiful voice” te zijn. Op de startlijn zetten coaches Jim Bauer, Cebrian, Margie en Mentesa. De jonge talenten van dit kwartet zullen proberen indruk te maken op de kijkers tijdens een fantastische liveshow, met Nikos Eliagas en Karen Ferre. Deze finale zal ongekend zijn, want voor het eerst in de geschiedenis van de tele hook zullen de laatste twee talenten die nog in de race zijn de kans krijgen om een ​​nieuwe titel op hun compositie te zingen. In afwachting van deze geweldige avond, Mentessa, stiefdochter Viani, “Doe wat je doet als je thuis bent”. Ze vertrouwt een beetje tv-kijken, meditatie en een beetje lichaamsbeweging. “Als ze motivatie heeft.” Spaart zichzelf en verlicht zijn oefeningen om dat te doenMaak je stem niet moe, maar zorg ervoor. ” Van hen en “Wat je gaat doen” Zaterdagavond, legt ze uit.

Mintessa deelt een speciaal moment met Viani en zijn vrouw, Catherine Robert

Mentesa Aziza, die enkele weken door Viani werd opgeleid, heeft de kans om te profiteren van het waardevolle advies van zijn uitverkorene in de categorie van beste mannelijke artiest in de recente Victoires de la Musique.Zaterdag 8 mei had de jonge zanger de kans om een speciaal moment met een vertaler ik ga En zijn vrouw Catherine Robert. Deze laatste, cellist van beroep, treedt soms ook op in het orkest dat The Voice-kandidaten begeleidt. Zondag 9 mei, de dag na de halve finales, plaatste Viani een foto op Instagram terwijl hij bij hem thuis van een burger geniet met Mintessa. De jonge vrouw onthulde de onderkant van dit moment in de privacy van de zangeres, in Parijse columns. “Na de halve finales Hij begroette me bij hem thuis met zijn vrouw, CatherineDat was mooi. Het is lang geleden dat we de tijd wilden nemen om rustig te discussiëren en over de rest te praten …Ze zei.

READ  Arc de Triomphe gedrapeerd in een LGBT+ vlag? Dit is een 3D creatie

Zie ook: Selfie Teller uitgebracht door Iris Mittiner? Ze beantwoordt het geld!

TC