Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rune. Bijna 500 anti-maskers verzamelden zich in Lyon, Begaard, Lynn en Chalinson voor de bijeenkomst

Geen maskers, maar paraplu’s … Onder de stromende regen verzamelden bijna 500 demonstranten zich zaterdag op Marshall Square – Lyautey (Lyon 6), Het epicentrum van de aardbeving van de afgelopen weken is uitgegroeid tot “gezonde” demonstranten.

Aan de oorsprong van deze demonstratie “ter wille van de vrijheden” zijn verschillende verenigingen en groepen ontstaan. Kaina Mel is de woordvoerster en ontwerpster van de groep “Smiles Revolution”, die het evenement organiseert met de steun van “Bon sens”. Organisatoren die opsluiting, anti-COVID-19-strategie, overheidsbeleid, vaccinatie of het dragen van maskers aan de kaak stellen …

Alexandra Henrion Cudd spreekt

De controversiële geneticus Alexandra Henrion Cod is ter plaatse: een voormalige Inserm-onderzoeker in het bijzonder tekende op 9 mei een forum samen met 56 andere wetenschappers en artsen uit verschillende landen in Frankrijk, Swar, waarin werd opgeroepen tot een onmiddellijke stopzetting van alle “vaccinaties”.

“Samen zullen we sterker zijn om te vechten tegen wat ze ons willen opleggen.”

Om 14:35 uur arriveerde komiek Jean-Marie Begard net op de bijeenkomst. Hij zegt: “Als ik het virus kan krijgen door vaccinatie, en als ik het kan overdragen, wat is dan het voordeel van het krijgen van het vaccin.”
Een lied geschreven door Francis Lallan voor dit evenement

Wees de symbolische figuur van de zanger en de samenzweerders tegen de maskers Frances Lallan (Die riep op tot verwijdering van het staatshoofd) maakte ook de reis. Hij gaf een stem door een nummer uit te voeren genaamd “Chante”, geschreven voor de gelegenheid.

“Ik ben hier om alle demonstranten te verenigen, samen zullen we sterker zijn om te vechten tegen wat ze ons willen opleggen”, vertelde de zanger ons.

READ  "Emotioneel uitgeput" door een "persoonlijk probleem" trad La Zarra niet op in Amsterdam

Een geïmproviseerd feest met Frances Lallan

“))

Frances Lallan geeft een stem

“))

Vriendin Pierre Jean Challinson Ook in het spel: de grillige verzamelaar wordt begin april geïnstalleerd voor illegaal diner. Hij werd vergezeld door activist Frigid Bargot.