Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Laura Tenodji viel haar lichaam zo hard aan dat ze op de best mogelijke manier reageerde

Laura Tenodji viel haar lichaam zo hard aan dat ze op de best mogelijke manier reageerde

We kunnen niet iedereen tevreden stellen! Beroemdheden weten het … wat ze ook doen, ze hebben er recht op Kritiek van sommige internetgebruikers. Soms is het helemaal gratis, zoals wanneer zijn lichaam wordt aangevallen. Dit is wat er met Laura Tenodji gebeurde toen ze dat deed Beklim de trap op het filmfestival van Cannes, In 2018. Ze verscheen op de arm van haar man, Christian Astrozi, in een veelkleurige jurk met een wijde halslijn. Het sexy kostuum was niet unaniem. Zo erg zelfs dat ze het moest Reageer op talloze kritiek Via zijn Instagram-account. “Stop met het dicteren van de dunheid en bied je excuses aan voor de operatie. Na de vernederende opmerkingen die sommige mensen plaatsten, wilde ik zeggen dat ik niet van plan was 10 kilo af te vallen om 32 te passen, noch een operatie te ondergaan om een ​​perfecte halslijn te krijgen, schreef ik op de sociaal netwerk.Maar het is duidelijk dat deze kleine update niet iedereen afschrikt.

Op vrijdag 14 mei onthulde Laura Tenodji het uiterst beledigende bericht dat ze van een gebruiker ontving. Ten slotte verklaart de betrokken persoon: “Ik ken je van Nice, oh mijn God, dat je oud, gerimpeld en lelijk bent van dichtbij, ik begrijp waarom bewegen (let op: begrijp Christian Estrozzi) je aan het haken maakt.” Meer felle tekst, die Columnist voor Télématin Kies ervoor om vriendelijk te reageren. In het bijzonder bedankte ze de internetgebruiker (…)

Lees hier meer op de site

Video: Vergeet de tekst niet: Magali’s hilarische opmerking over “Make Monsters”
Foto’s van Capucine Anav die haar zusje Lou presenteert op Instagram, netizens flare
INFO HIER – Jennifer Mom voor de derde keer: de 38-jarige zangeres is bevallen!
Marseille, Dubai: Aussen El Hamr vertrouwt haar argument met haar zus, Marin
The Voice 2021: Mentesa bekent aan Katherine Robert, Viani’s vrouw

READ  De volle maan voor 8 december 2022, de laatste dag van het jaar!