Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Minstens één werd neergeschoten en gewond geraakt op een middelbare school in Tennessee

Minstens één werd neergeschoten en gewond geraakt op een middelbare school in Tennessee

Een politieagent raakte naar verluidt gewond. Al snel greep de politie in en werd er een veiligheidscordon opgelegd rond het schoolgebouw.

De politie zei dat er op maandag 12 april verschillende mensen zijn vermoord op een middelbare school in Knoxville, Tennessee. “Er zijn verschillende slachtoffers van schietpartijen gemeld, waaronder een agent.”Op de Austin East Magente High School tweette de politie net voor 16.00 uur lokale tijd en drong er bij de inwoners van de zuidelijke stad van 180.000 inwoners op aan om het gebied te vermijden. Volgens de Associated Press is er minstens één sterfgeval.

Autoriteiten zeiden dat er een site voor gezinnen was geopend voor hereniging op het honkbalveld naast de middelbare school. “De faciliteit is beveiligd en de studenten die niet door het ongeval zijn getroffen, worden opnieuw toegewezen aan hun families.”Schooldistrict-ambtenaar Bob Thomas zei in een tweet. De gouverneur van Tennessee, Bill Lee, bekritiseerde het standpunt “Tragisch en buitengewoon moeilijk”​ Vier dagen eerder had dezelfde gouverneur tot dusver een wetsvoorstel ondertekend waardoor elke volwassene ouder dan 21 in de staat vanaf 1 juli een handvuurwapen zonder vergunning mag dragen.

Schietpartijen op scholen zijn een terugkerende ramp in de Verenigde Staten sinds het bloedbad in Columbine, Colorado, in april 1999. “Epidemie”President Joe Biden heeft vorige week gerichte maatregelen onthuld om de verspreiding van vuurwapens in de Verenigde Staten tegen te gaan.

READ  Doorboord door een hert voor haar deur: een zestigjarige vrouw wordt doorboord in haar been