Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

direct.  Het Covid-19-virus heeft in Europa meer dan een miljoen mensen gedood

direct. Het Covid-19-virus heeft in Europa meer dan een miljoen mensen gedood

Vind hier al onze Live # COVID_19-foto’s

07.53 uur : We noemden eerder in deze directe De twee onderzoeken gaan over het Britse alternatief​ Dit zal geen serieuzere vormen veroorzaken. Drie onderzoekers van het National Center for Infectious Diseases (NCID) in Singapore gaven aan dat de studie bevinding in Infectieziekten Lancet (In het Engels) is “Gerustgesteld”, maar het zou moeten “Bevestigd door grotere studies”

07h28 : Er is niet veel over gepraat. Afgelopen voorjaar strandden honderdduizenden zeelieden op zee vanwege de wijdverbreide sluiting van grenzen. Soms brengen ze nog maandenlang weg van hun familie en het vasteland. Ze vertelden het aan Bryce Le Burgen en mij Hun keuken en hun hernieuwde interesses Als een vaccinatiepaspoort vereist is.

(Jessica Comguin / Frankrijk Info)

07h23 Kunnen we de trombose die gepaard gaat met AstraZeneca echt vergelijken met die van de pil? Vasculaire artsen leggen uit dat ze verschillende delen van het lichaam aantasten, worden veroorzaakt door verschillende mechanismen en niet op dezelfde manier worden behandeld. Meer details hierover Artikel

07 of 21 Twee onderzoeken bevestigen dat de in het VK geïdentificeerde variant van Sars-CoV-2 geen ernstigere vormen veroorzaakt, maar ze bevestigen wel dat het veel besmettelijker is dan eerdere stammen. De auteurs van de eerste studie gepubliceerd in Infectieziekten LancetHet analyseerde gegevens van 341 Covid-19-patiënten die tussen 9 november en 20 december in Londen waren opgenomen, te midden van het opkomende alternatief dat nu in het grootste deel van Europa voorkomt.

07 of 11 Ierland heeft besloten het AstraZeneca-vaccin voor meer dan 60 jaar te behouden, dat op zijn beurt het gebruik ervan heeft aangepast aan het Britse product vanwege bezorgdheid over zeldzame bloedstolsels. Het besluit wordt vandaag van kracht.

READ  Rusland ontzegt zijn grondgebied aan de Japanse premier

06 x 49 De autoriteiten zeiden dat drie Covid-19-patiënten die werden behandeld in een reanimatie-eenheid in Boekarest, Roemenië ’s nachts stierven nadat het zuurstoftoevoersysteem het begaf.

06 of 44 : De epidemie heeft meer dan een miljoen mensen in Europa gedood. De lat werd gisteren overschreden, volgens een AFP-telling op basis van rapporten van gezondheidsautoriteiten. “We bevinden ons nu in een kritiek stadium van de epidemie.”Zei Maria Van Kerkhove, de combat art director Covid-19 Binnen de Wereldgezondheidsorganisatie.