Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Minstens 36 doden en 56 vermisten bij aardverschuiving

Minstens 36 doden en 56 vermisten bij aardverschuiving

President Nicolas Maduro heeft drie dagen van nationale rouw afgekondigd.

Artikel door

gepubliceerd

Modernisering

leestijd : 1 minuut.

De stad heeft nu een gruwelijke kant, met huizen en bedrijven verscheurd en modder in de straten. Minstens 36 mensen zijn omgekomen en 56 mensen worden vermist na een aardverschuiving in de industriestad Las Tijerias in het noorden van Venezuela, volgens het laatste rapport van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken. Minister van Binnenlandse Zaken, maandag 10 oktober.

President Nicolas Maduro heeft drie dagen van nationale rouw afgekondigd “Solidariteit met gezinnen”De bevolking beloven dit te doen “Je bent niet alleen”. Duizenden mensen namen deel aan de reddingsoperaties, aldus de minister van Binnenlandse Zaken die daarheen ging.

De tragedie kwam drie uur nadat op zaterdagmiddag zware regen viel. Verschillende rivieren zijn buiten hun oevers getreden en hebben land, rotsen en bomen meegesleurd vanaf de uitlopers van de bergen die grenzen aan de stad met ongeveer 50.000 inwoners.

READ  Donald Trump kondigt zijn kandidatuur voor het presidentschap in 2024 aan