Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mimi Mathy’s kritiek op jonge mensen: Bartott passeren, gewond, volhardend en puntig

Afgelopen februari sprak Mimi Mathi over haar kleine formaat voor de camera’s zeven tot acht op TF1. een actrice Josephine, beschermengel ergens spijt van hebbenminiatuur wereld“Onder degenen met een kleine gestalte en gewaarschuwd voor wat zou kunnen worden”denominatieWoorden van André Bouchet, beter bekend als Passe-Partout in Kasteel van Bojaren (France 2), ook klein, toen gevonden”hardvochtigMet onze collega’s van TeleproMimi Mathy legt het uit.

Deze controverse, Benoit Girard’s vrouw”begrijp het niet“.”Ik antwoordde met mijn hart. Je zei net dat het geen zin heeft om alles op een rijtje te zetten en nog meer met de vinger te wijzen. Iedereen is anders, neem jezelf zoals je bent, zoals jij zegt. Ik zei niet dat ik kleine gestalte afkeur, ik zei het gewoon just Ik keek er niet echt naar uit om bij mensen zoals ik te zijn, kortom.

Mimi Mathy “ondeugend” voor de jurk van Bartot

Onthoud dat Mimi Mathi in een interview op TF1 klaagde: “Laten we niet in een miniatuurwereld blijven die een sekte zal worden! Vaak heb ik kleine mensen die zichzelf op de eerste rij zetten, die me gedag zeggen tijdens de show, en dat is de gruwel, kon ze. Daarna praat ik natuurlijk met ze. En ik zeg altijd tegen ze: “Stop met in groepen te komen, trouw niet met elkaar, je zult jonge kinderen krijgen …” de wereld, het is interessant om ons te mengen, of we nu zwart zijn, of oud, of jong, of wit, of geel…

Andre Bouchet van zijn kant werd geraakt door deze uitspraken in liefde met zijn mooie vrouw Patricia, die niet jong is. “Het is niet cool, verplaats jezelf in onze schoenen. Ik vind het moeilijk om te zeggen, ik vind het pijnlijk. Je moet niet vergeten dat ze ook klein van stuk is. Ik zei tegen mezelf dat ze misschien niet weet hoe ze zichzelf moet accepteren om zich zo te gedragen… Ik weet het niet. Ze is een erg goede actrice, maar het is niet goed om dat te zeggen, om zo te reageren‘, schreeuwde in een microfoon non-stop mensen vorige april. Passe-Partout, die ook RATP-agent is, vult aan: “Een jong stel heeft het recht om elkaar te ontmoeten, Hij herinnert zich. Ik, ik ben met een groter persoon, doe wat we willen!

De vriend van pater Firas verklaarde ook open te staan ​​voor elk gesprek met Mimi Mathi. Laatst hoorde ik, geen uitleg tussendoor…

READ  Waarom brak Tariq Bodley zijn hart?