Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercato TV: Pascale de La Tour du Pin verlaat TF1-groep en keert terug naar BFMTV

Het is een onverwachte terugkeer naar huis. afstand Vier jaar doorgebracht in LCI-ochtend, Pascale de La Tour du Pin heeft intern aangekondigd dat het de groep TF 1 verlaat. Omdat het de uitvoering van zijn antenne wilde veranderen en in het bijzonder om 6-9 uur, stelde het management van de nieuwszender een andere tijdsperiode voor de 43- jarige journalist. Na een paar dagen bezinning zei laatstgenoemde eindelijk ja… tegen de concurrentie. Volgens onze informatie zal haar terugkeer op BFMTV aan het roer van de dagafdeling haar een nieuwe uitdaging maken.

Van 2010 tot 2017 presenteerde Pascale de La Tour du Pin “Première Édition” samen met Christophe Delay, van 6u tot 8u30, voorafgaand aan het politieke interview met Jean-Jacques Bourdain. Dit zeer complementaire duo stelde BFMTV in staat een groot deel van het ochtendpubliek te veroveren door zich in een hinderlaag te lokken achter “Télématin”. raak ze aan? Informatie en samenspanning, die in de loop der jaren is verfijnd, heeft het afgelopen jaar de loyaliteit van gemiddeld 550.000 kijkers (16% van de pda’s) opgeleverd. Destijds was dat tien keer meer dan LCI, die destijds dacht te profiteren van een goede oorlogsprijs.

Daarvoor begon de journaliste, geboren in Perigo (Dordogne), haar radiocarrière bij Radio France Perigourd, en sloot zich vervolgens aan bij BFM (nu BFM Business) radiogolven in 2002 om daar tot 2008 te blijven. Dit jaar – daar blijft het aan het werk . BFMTV, de nieuwszender van dezelfde groep, vervangt Stéphanie de Muru. Je werkt ook samen met Thomas Soto aan “Info HQ”.

READ  Gerard Lanvin in Marokko: De acteur reageert op geruchten over fiscale ballingschap