Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jennifer Lopez, shoppingtour met haar dochter Amy

De zangeres greep zondag een moment van samenspanning met haar dochter. Voor de reünie met Ben Affleck.

Jennifer Lopez Hij geniet van een heel nieuw deel van zijn leven. Een paar dagen nadat ze Miami had verlaten, waar ze twee jaar had gewoond, Verhuizen naar Los Angeles uit liefde voor Ben AffleckDe 51-jarige ster werd opnieuw gefotografeerd. Op zondag 13 juni 2021 zagen de paparazzi de zangeres en actrice in de straten van Beverly Hills. Ze werd vergezeld door haar dochter Amy (13 jaar oud, groen geverfd) en een vriendin van haar.

Het trio profiteerde van een zonnige dag om te lunchen en te winkelen. Diezelfde avond kwam J-Lo samen met zijn familie en dierbaren om het 50-jarig jubileum van zijn zus Linda te vieren. Ben Affleck, die het goed kan vinden met de entourage van zijn metgezel, was natuurlijk in het spel.

Eerste openbare kusjes met Ben Affleck

De avond werd gehouden in Nobu Restaurant in Malibu. op de foto’s die hij plaatste.zesde pagina, die uitlegde dat het stel samen vertrok, Jennifer Lopez en ben Affleck Ze kijken naar teder kussen in het openbaar. “Ben en Jane zaten dicht bij elkaar en Max en Amy zaten naast hen. Ben glimlachte van oor tot oor. Hij dronk cola en lachte met iedereen aan tafel”, vertelde een getuige aan E! News.

Jennifer Lopez en Ben Affleck, 48, hebben hun relatie in april nieuw leven ingeblazen, kort nadat de zangeres uit elkaar ging van Alex Rodriguez. De twee acteurs hadden hun eerste affaire tussen 2002 en 2004 en waren korte tijd verloofd. Zal deze flashback een nieuwe verbintenis sluiten? Er zijn weddenschappen afgesloten.

READ  The Witcher (Netflix): Seizoen 2 zet een nieuwe stap

Lees ook : Jennifer Lopez en Ben Affleck, Liefdesverhaal Seizoen 2

Klonen is verboden