Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Miljonair wint vanavond 1.000.000 euro

De week wordt afgesloten met een prijzenpot van €30 miljoen in de EuroMillions My Million-loterij. Of het nu in Frankrijk of in andere Europese landen is, spelers zullen 5 nummers + 2 sterren moeten selecteren in de hoop de winnende combinatie voor de dag te vinden. Een week voor die dag won een Britse speler € 193 miljoen, dus zou het vandaag hetzelfde zijn voor een Franstalige speler? Voer je rooster uit tot 20:15 uur aanstaande vrijdag 30 september en volg het resultaat vanaf 21:15 uur op Tirage-Gagnant.com.

Update 30/09/2022 20:55: My Million heeft al gewonnen

Een speler uit de regio Grand Est zal op vrijdag 30 september 2022 beter slapen. Sterker nog, de My Million-code is zojuist gepubliceerd en maakt vandaag nog steeds een geweldige miljonair in Frankrijk. Naast dit nieuwe leven dat hem wordt aangeboden, zal deze gelukkige, samen met miljoenen andere spelers, de komende minuten de resultaten van de Euromillions kunnen volgen op Tirage-Gagnant.com.

De week gaat voorbij en geen enkele speler is ooit miljonair geworden tijdens gelijk aan euromiljoenen of tijdens het tekenen Lotto FDJ. Na een paar dagen bestand Loting dinsdag 27 september Wie heeft er geen grote #1 winnaar gemaakt, krijgen we vandaag de kans om een ​​nieuwe miljonair te wijden? In Frankrijk en in het buitenland zijn honderdduizenden mensen nog steeds rijker dan de rijken aan het einde van deze dinsdagavondtekening, we wensen je in ieder geval het allerbeste voor Deze nieuwe trekking is voor vrijdag 30 september 2022.

De trekking van vandaag voor vrijdag 30 septemberTag uw netwerken in enkele ogenblikken direct online op het Franse digitale platform. Hieronder vindt u tips om uw netwerken te laten werken.

READ  Daniela Martins (Secret Story 3) heeft nog steeds contact met ex Jonathan: "Het is alweer een tijdje geleden..." (Uitgesloten)

Speel Euromillions vandaag online voor 20:15 uur

Hier zijn enkele tips om Europese loterijgrills in slechts een paar klikken te organiseren. Direct vanaf je bank of op weg naar je werk, het duurt niet meer dan 5 minuten om je deelname aan de Euromillion-trekking vandaag te verifiëren!

[highlight »]Hoe speelt uw Euromillions-netwerk vandaag?

Schrijf u gratis in op de website van Française des jeux Om FDJ-spellen te kunnen spelen Rechtstreeks op uw smartphone of computer. Registratie duurt niet langer dan een paar minuten.

Selecteer nu 5 cijfers + 2 sterren om je eigen EuroMillions-collectie samen te stellen. Als je twijfelt tussen verschillende nummers, vraag dan hulp aan de Euromillions-generator voor willekeurige getallen

Check je klas voor 20:15 uur aanstaande vrijdag 30 september. De netwerkprijs voor EuroMillions My Million is vastgesteld op € 2,50 per gevalideerd netwerk.[/highlight]

dinsdag 04 oktober 2022 40.000.000 euro dag uur minuut droog spelen

EuroMillions en My Million trekkingsresultaten vanaf 20:50 vandaag

Trekkingsprogramma voor vrijdag 30 september 2022 Het is hetzelfde als alle andere opnames. Zo worden de resultaten geleidelijk onthuld vanaf 20:50 uur, met de presentatie van de winnende My Million-code, gevolgd door de publicatie van de winnende Euromillions-pool rond 21:15 uur.

Pas aan het einde van de avond wordt rond 22:00 uur het winstrapport gepubliceerd, waarin wordt aangekondigd of de prijzenpot van €30 miljoen voor die dag is gewonnen.

Veelgestelde vragen: veelgestelde vragen over EuroMillions FDJ

Wat is de jackpot vandaag bij EuroMillions?

De huidige EuroMillions prijzenpot bedraagt ​​€30 miljoen. Die komt dinsdagavond na een gelijkspel zonder winnaar.

Hoe speelt het Euromillions-netwerk op vrijdag 30 september?

Om het Euromillions-netwerk online te spelen, moet u zich registreren op FDJ.fr. Als je dit eenmaal hebt, hoef je alleen maar je favoriete nummers te selecteren en je roosters te vullen met 5 nummers + 2 sterren. ▶ Speel hier je Euromillions-netwerk

READ  Quinté PMU - TEKENPRIJS GUILLAUME DE PRACOMTAL 4 oktober 2022

Wanneer zijn de resultaten van de EuroMillions-trekking beschikbaar?

De trekkingsresultaten van vandaag zullen vanaf 20:50 uur online worden geplaatst voor de My Million-token, gevolgd door 21:15 uur met de winnende Euromillions-pool.