Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hélène Darroze: Geconfronteerd met haar “extreem moeilijke” gewicht, neemt ze een belangrijke beslissing!

Chef-koks brengen het grootste deel van hun tijd achter de kachels door en ontmoeten de ene delicatesse meer dan de andere. En dan, omdat ze strengheid vereisen, moeten ze zeker hun gerechten proeven om er zeker van te zijn dat ze een gerecht van hoge kwaliteit serveren aan hun restaurantklanten. Zo laten sommige koks een gevormd silhouet zien. Helen Daroz hij is “belichaming ervanen bijwie welke“Het betekent de neiging van chefs om aan te komen. Bij Jourdan De Luxe Inn in Jordanië voor Entertainment-tvZe vertelt over haar relatie met het lichaam en onthult dat ze op dieet is gegaan.

Het is erg moeilijk te beherenverwijst naar de assistent van Philip Eichebest, Paul Perrett en Glenn Vail V topkok. Ik zie er kalm uit, maar ik ben af ​​en toe gestrest, dus ik knabbel gemakkelijk. Aan het einde van de dienst, als je moe bent, is het 23.00 uur, middernacht, en je ziet het kaasplateau voorbij komen. . . je moet weerstand bieden.Geconfronteerd met het gemak van een paar kilo aankomen in het beroep, nam de charmante 55-jarige blondine een beslissing:Ik heb een paar dingen op hun plaats gezet en ze lijken goed te werken, maar Als ik nu gerechten proef (…), doe ik dat tijdens het etenin plaats van maaltijden.

Dit is niet alles. Moeder Charlotte (15) en Quetiri (12) besloten nog een stapje verder te gaan door haar voeding goed in de gaten te houden. doe voorzichtig Geen dieet zegt “gewelddadig voor de kok die dat wel doet”houd niet op“Dit soort ontbering.”Ik ben erg hebzuchtig, erg verleidelijk, soms ook erg nerveus Ik heb een routine die goed bij me pastEn de begon beter te worden‘, zegt ze. En om haar geheimpje te onthullen, dat de laatste tijd wonderen lijkt te doen:Wat ik nu doe is Ik begin elke maaltijd met een grote groene salade en beperk mijn eetlust. (…). Ik merk dat het de maag vult en dan hebben we minder honger.

Helen Drews is niet de enige chef-kok die haar eetgewoonten heeft veranderd. Jean-Francois Beige, voormalig jurylid bij topkokIk ben zeker 30 kilo afgevallen dankzij een zeer effectieve methode en in zo’n korte tijd!

READ  Quinté PMU - Onderteken de JEAN-MICHEL BAZIRE Award 5 juli 2022