Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dancing with the Stars: eliminatie van een nieuwe kandidaat, grote onenigheid onder juryleden bij beraadslaging

Dancing with the Stars: eliminatie van een nieuwe kandidaat, grote onenigheid onder juryleden bij beraadslaging

dans met de sterren Het is terug op vrijdag 30 september op TF1 voor de vierde editie. Na het uitschakelen van David Dooyer, Katrina Patchett, Theo Fernandez en Alizee Boa evenals Clemence Castel en Candice Pascal, moest het nieuwe koppel de competitie verlaten na een avond vol verrassingen!

Zoals eerder aangekondigd op sociale netwerken, moesten Anggun, Billy Crawford, Florent Peyre, Léa Elui, Eva Queen, Carla Lazzari, Amandine Petit, Thomas Da Costa en Stéphane Legar inderdaad diensten verlenen aan hun partners, maar niet alleen. Een mysterieuze danser (of meerdere) nodigde zichzelf telkens uit op de vloer tot verrassing van de koppels. Hun identiteit werd ontdekt tijdens de dans en het kan een vriend, een familielid of zelfs een bekende figuur zijn.

Ontmaskerde mysteriedansers

Lea Elloy en Christophe Licata
Ze dansten op de deuntjes van American Smooth en eindigden met de beroemde tiktoker op de vloer Daniëlzijn grootmoeder.

Thomas da Costa en Elsa Boa
Er stond het woord ‘chef’ op als bewijs, wat erop duidde dat hij een co-ster zou kunnen zijn voor de komiek van de cast. Hier begint het allemaal. Hij was al zijn teamgenoot Paula.

Billy Crawford en Vov Otto
Ze moesten dansen metberoemde beroemdheidDe aanwijzingen waren:Eiland“, microfoon en woorden”onderscheidingen” En de “ster AcademieZij was de mysterieuze danseres zijn vrouw Collin.

Ines Vandami en Florent Berger
Het duo vond iemand uit de comedywereld, zijn vrouw Virginia Streven.

Stephane Leger en Callison Guasdo
Op de tango werden ze de laatste twintig seconden aan choreografie vergezeld door een familielid van de zanger: Ken.

READ  Florent Bagni, Julien Doré en Deep Purple in concert

Amandine Petty en Anthony Colette
De mysterieuze danseres had een connectie met het woord “kip”. was zijn vader Jean Luc.

Carla Lazzari en Pierre Modoy
Het duo had recht op twee mysterieuze danseressen. “We zijn twee maar we waren éénZe zeiden: De zanger kwam erachter dat ze de winnaars zijn van het vierde seizoen: Alizee en Gregoire Leonette.

Eva en Jordan Molerac
Ze maakten een show op Chata met een personage van reality-tv: Eva’s zus, Jazz.

Angon en Adrien Cape
Van hun kant bevonden ze zich op het podium.”tweetalig persoon“. Het stond op het punt om… Jean Mark Genero.

Van aangezicht tot aangezicht en elimineren

Lea Elloy en Christophe Licata Daarnaast’Eva en Jordan Molerac En de Thomas D’Costa En de Elsa Wood Minder overtuigende juryleden Chris Marquez, Bilal Hassani, François Allu en Marie-Agnès Gillot. En zo stonden ze oog in oog. Het duo danste om de beurt op dezelfde titel voordat ze voor het eerst werden geïdentificeerd door stemmen van het publiek die besloten te sparen. Thomas D’Costa En de Elsa Wood. Toen namen de juryleden de beslissing om het avontuur voort te zetten Lea Elloy en Christophe Licata. Dit zijn ze dus Eva en Jordan Molerac En de Thomas D’Costa welke was Hij werd geëlimineerd uit de competitie deze week. Ze waren duidelijk erg teleurgesteld toen ze van dit besluit hoorden, toen de stemmen zeer beperkt waren. Tot volgende week voor de rest van de wedstrijd!