Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Milieuactivisten sloten pakhuizen van McDonald’s

De operatie, geleid door dieren- en milieuactivisten, zal volgens de organisatoren minstens 24 uur duren en gevolgen hebben voor 1.300 restaurants. De keten verontschuldigde zich bij voorbaat bij haar klanten voor het veroorzaakte ongemak.

Dieren- en milieuactivisten sloten zaterdag verschillende distributiecentra in het VK voor de Amerikaanse fastfoodketen McDonald’s en zeiden dat het 1.300 restaurants zou treffen.

«We doen dit om een ​​einde te maken aan de lijdensweg van zwaarlijvig junkfood, de Amazone te vernietigen en de planeet te verwarmen»Uitgelegd op Twitter Animal Rebellion, de groep achter deze maatregel gericht op vier distributiecentra in Engeland in Coventry (centraal), Manchester (noord), Basingstoke (zuid) en Hemel Hampstead bij Londen. Animal Rebellion heeft aangekondigd minimaal 24 uur op doellocaties te willen blijven.

Ongerustheid

Een woordvoerder van McDonald’s zei dat de distributiecentra van de keten “Ze was momenteel in beroeringDat was blijvenGevolgen voor onze bezorging aan onze restaurants». «Onze excuses aan onze klanten voor eventuele teleurstelling die dit kan veroorzaken“, hij voegde toe.

Animal Rebellion heeft beelden vrijgegeven met foto’s van activisten die de toegang tot hun distributielocatie in Coventry, centraal Engeland, blokkeerden met behulp van bamboestructuren en een kleine kar. Coventry Police legde op Twitter uit dat ze te maken hebben met activisten om “Overlast verminderen».

«We erkennen het recht om vreedzaam te demonstreren, maar er zijn bezorgdheid over de veiligheid, aangezien het enige in- en uitgangspunt van de distributiesite is geblokkeerd en dit een grote verstoring van bedrijven veroorzaakt, wat we serieus nemen.De politie zei.

READ  De regering - Bevrijding heeft aangekondigd dat huurders met een hoog inkomen gedwongen zullen worden hun sociale huurwoningen te verlaten

Om ook te zien – Een Bretonse restauranteigenaar uit zijn woede op Facebook in de rij voor een McDonald’s-restaurant