Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Duizenden belastingbetalers werden door een computerfout gedwongen de belastingaangifte te corrigeren

In de hele regio worden meer dan 300.000 gezinnen getroffen. Er is geen rekening gehouden met de bedragen aan uitkeringen die ze van Medicare hebben ontvangen.

Artikel door

gepubliceerd

Bijwerken

leestijd : 1 minuut.

Duizenden Bretton-belastingbetalers hebben hun belastingaangifte moeten corrigeren of zijn hiermee bezig vanwege een computerfout in de DGFIP. Door deze disfunctie kon geen rekening worden gehouden met de bedragen die door de ziekteverzekering werden betaald. In de belastingaangifte informeert Frankrijk op vrijdag 21 mei aan het Primary Health Insurance Fund (CPAM) in Ille-et-Vilaine en bevestigt de informatie van het dagblad Ouest Frankrijk.

>>> Belastingen: de gezondheidscrisis bemoeilijkt de aangifte.

In Ille-et-Vilaine zijn 138.000 gezinnen betrokken, en meer dan 300.000 in heel Bretagne. In principe draagt ​​de ziektekostenverzekering elk jaar het bedrag van de ontvangen compensatie (voor ziekteverlof, moederschaps- of vaderschapsverlof of zelfs invaliditeitspensioenen) over aan de belastingdienst. Daarna wordt aangenomen dat deze betalingen automatisch worden gecombineerd in de vooraf ingevulde beëdigde verklaringen. Door deze computerfout kon deze automatische overdracht echter niet plaatsvinden.

Zodra het primaire ziekenfonds van Ile-e-Villan op de hoogte werd gebracht van dit ongeval, werden vanaf 14 mei brieven naar de betrokken verzekerden gestuurd. Ze moeten nu de fout in de belastingaangifte corrigeren door de geïnde bedragen bij te tellen.

Om het exacte bedrag van de advertentie te vinden, Ga terug naar uw ameli.fr-account, zoek het tabblad ‘Mijn procedures’ en download de belastingverklaring met het bedrag dat u aan uw belastingverklaring wilt toevoegen., Definieert CPAM van Ille-et-Vilaine. De Primair ziekenfonds Bevestigt dat alle getroffen polishouders op de hoogte zijn gebracht van dit ongeval.

READ  60 journalisten verlaten Prisma nadat Vivendi het roer overneemt