Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Elon Musk bevestigt zijn steun voor cryptocurrencies versus fiat-valuta’s


Elon Musk Hij twittert opnieuw over de cryptocurrency, en deze keer is de steun duidelijk.

In een discussie die Musk zelf begon, waarin hij magie met technologie vergeleek, vroeg iemand hem wat hij vond van mensen “die boos op je zijn vanwege cryptocurrencies”. Hij zei op Twitter “De echte strijd is tussen fiat en cryptocurrency. Over het algemeen steun ik de tweede“.

De Bitcoin Het steeg na de post van Musk en handelde rond $ 38.700

Elon Musk heeft al eerder soortgelijke opmerkingen gemaakt, met name in december toen hij tweetteBitcoin is bijna net zo vals als papiergeldIn februari legde hij uit dat “Als fiatgeld een negatieve reële rente heeft, zal alleen een dwaas niet de andere kant op kijken“.

De voormalige Amerikaanse minister van Financiën, Lawrence Summers, vergeleek onlangs cryptocurrency met goud als een veilige haven, maar zei dat hij niet verwacht dat consumenten voor de meeste van hun betalingen op bitcoin zullen overschakelen, ook al wordt het een belangrijk onderdeel van e-commerce.

Eerder deze week tweette Elon Musk dat hij niet zou verkopen Dogecoin Hij plaatste ook een mysterieuze foto van een WHO-post Bank Met een Shiba Inu-hond die het gezicht van een voormalige Amerikaanse president vervangt.

Bitcoin eindigde de week in een woelig gebied na een nieuwe waarschuwing van de Chinese autoriteiten over het optreden tegen cryptocurrencies. De drop van vrijdag trof Bitcoin-fans, die nog steeds woedend zijn over de verschuiving van Musk, die kritiek had op het symbool vanwege het energieverbruik.

READ  Ongebruikelijk: 450 euro pot gestart, ruilen met Porsche ... Om het tekort belachelijk te maken, verkochten ze dure mosterd door op Facebook