Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Mijn nettoloon is € 2.667,63 per maand aan het begin van mijn carrière en na slechts twee jaar opleiding” Maar wat is deze baan?

“Mijn nettoloon is € 2.667,63 per maand aan het begin van mijn carrière en na slechts twee jaar opleiding” Maar wat is deze baan?

We hebben het hier over een technologische carrièreA “Schaduw”-functie Maar je moet al zijn overgestoken. Voor wie het zich nog afvraagt wat te doen met hun levenof die in bekering zijn Of gewoon uit nieuwsgierigheid, presenteren we je vandaag een loon Junior webdeveloper vacature. We zullen zien wat de gemiddelde salarissen zijn voor een junior webontwikkelaar in Frankrijk en hoe ze hun inkomsten aan het begin van hun carrière kunnen verbeteren.

Gemiddeld salaris voor junior webontwikkelaars in Frankrijk

Volgens verschillende bronnen, salaris gemiddeld Junior webdeveloper in Frankrijk 30 duizend euro jaarlijks totaal. Dit bedrag varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de regio, de grootte van het bedrijf of de activiteitssector. Over het algemeen de Grote steden als Parijs of Lyon bieden hogere salarissenterwijl digitale bedrijven vaak genereuzer zijn dan andere sectoren.

Ik wist dat ik in de techniek wilde werken en een baan als webdeveloper interesseerde me.In mijn eerste salaris als junior ontving ik € 2.667,63 netto.

Quentin, 25 jaar oud, Parijs

Verschillen door technische vaardigheden

Het is ook belangrijk op te merken dat het salaris kan variëren, afhankelijk van gebaseerd op technische vaardigheden Junior webdeveloper. Een front-end ontwikkelingsgericht profiel (HTML, CSS, JavaScript) wordt bijvoorbeeld vaak minder betaald dan een back-end (PHP, Java, Ruby) of full-stack ontwikkelaar (vaardigheid in zowel front-end als back-end talen ).

  1. Einde introductie: € 28.000 tot € 32.000
  2. achterkant: 30 duizend euro tot 34 duizend euro
  3. volledige stapel: 32.000 euro tot 36.000 euro

Deze loonverschillen kunnen echter worden verkleind met ervaring en beheersing van zeldzame tools of talen.

READ  Universele muziek: Vivendi Jackpot

Waarom kan een junior webontwikkelaar zo vroeg in zijn carrière zo veel verdienen?

Als junior webdeveloper is het heel goed mogelijk om al vroeg in je carrière een bovengemiddeld salaris te verdienen. Verschillende factoren stellen u in staat uw inkomsten te verbeteren:

  • opleiding : Het hebben van een erkend diploma in deze sector (Faculteiten Ingenieurswetenschappen, DUT/MMI, Bachelor/Master in Computer Science) versterkt uw profiel bij recruiters en kan een loonsverhoging rechtvaardigen.
  • Ervaring: Als je voor je eerste baan belangrijke stages of persoonlijke projecten hebt gedaan, bewijst dat dat je echt een baan hebt en snel verantwoordelijkheden op je kunt nemen.
  • Technische vaardigheden: Zoals eerder vermeld, is er op de arbeidsmarkt meer vraag naar bepaalde vaardigheden dan naar andere en kan daarom een ​​hoger salaris worden geboden. javascript-frameworks (ReageerEn HoekigEn Vue.js) en mobiele technologieën (SnelEn Kotlin) is bijzonder populair.

Hoe lang om te trainen in webontwikkeling?

Het gemakkelijke antwoord is dat het ervan afhangt dat er online cursussen zijn die je dat in slechts 45 dagen opleveren, zoals sommige sites doen, maar als je mijn mening wilt, is het Het is beter als je traint in een gespecialiseerde school Via een webontwikkelaarsopleiding die ongeveer twee jaar duurt.

deze site Het laat zien dat er verschillende manieren zijn om te trainen en geeft ook wat extra informatie om zowel een webdeveloper te trainen.

Hoe blijf je als webdeveloper je salaris verhogen?

Nadat je met een goed salaris aan je carrière bent begonnen, is het essentieel om niet tevreden te zijn met wat je hebt bereikt en door te gaan. Hier volgen enkele tips om uw inkomsten te blijven verhogen:

  • Specialiseren: Ervaring opdoen in een specifiek vakgebied (e-commerce, big data, kunstmatige intelligentie) of geavanceerde technologieën beheersen (Node.js, Docker, Elasticsearch) maakt het mogelijk om op te vallen en aantrekkelijker te zijn voor werkgevers.
  • Is gevormd : Regelmatig trainingen volgen, deelnemen aan conferenties of je inschrijven voor MOOC’s zijn allemaal manieren om op de hoogte te blijven van de laatste trends en je technische vaardigheden aan te scherpen.
  • Freelance werk: Sommige webontwikkelaars kiezen ervoor om als freelancers te werken om meer vrijheid en controle te hebben over hun vergoeding. Deze optie vereist echter een uitstekende organisatie en goed klantenbeheer.
  • Doe mee aan de gemeenschap: Bijdragen aan open source-projecten, blogposts schrijven of meetups organiseren zijn allemaal manieren om zichtbaarheid te krijgen en een professioneel netwerk op te bouwen dat u kan helpen betere carrièremogelijkheden te vinden.
READ  Hij ontvangt zijn salaris in munten van 5 cent voor een emmer van 30 kilo

Uiteindelijk hangt het salaris van een junior webdeveloper van veel factoren af ​​en is het mogelijk dat je al vroeg in je carrière veel kunt verdienen. Door jezelf te trainen, de vereiste technische vaardigheden te verwerven en actief te blijven in de gemeenschap, kun je je inkomsten gedurende je hele carrière blijven verhogen.