Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De steden van Skyline 2 zien er zo realistisch uit dat ze je op straat zouden kunnen zetten

De steden van Skyline 2 zien er zo realistisch uit dat ze je op straat zouden kunnen zetten

Acht jaar na de eerste game, Stedenhorizon 2 Op 24 oktober tekent hij zijn rentree. En de ontwikkelaars beloven al extreem realisme. Klimaat, economische en sociale ontketening aan de horizon.

De meest realistische stadssimulator ooit. Dus verklaren de ontwikkelaars van Colossal Order Stedenhorizon 2Simulatiespel voor het bouwen van een stad. Acht jaar na de release van het eerste gepubliceerde auteursboek van Paradox Interactive wordt op 24 oktober een opvolger verwacht.

in blogpost De ontwerpers, die maandag werden gepubliceerd, keerden terug naar de evolutie van de ontwikkeling van het spel en naar een belangrijk punt van elk stadsbeheer: het economische systeem. Je leert hoe je je middelen kunt beheren en je stad kunt laten bloeien. En het minste wat we kunnen zeggen is dat men dacht dat alles er “echt uitzag”.

Gebouwen, bedrijven, wegen en bruggen bouwen en je stad roteren om nieuwe inwoners aan te trekken, dit zijn niet de enige essentiële elementen daarvoor Stedenbouwer. Het zal ook nodig zijn om de financiën van de stad, haar middelen en die van haar inwoners te beheren, zodat ze niet inactief worden.

Verwacht armoede en daklozen

Omdat de makers alles hebben gepland, ook al maken ze duidelijk dat ze “een compleet en complex systeem willen ontwikkelen zonder dat het te complex is om te beheren”. Bij wanbeheer komt niet alleen de stad in de schulden. ook uw huizen. Ontwikkelaars hebben catastrofale gebeurtenissen geïntroduceerd, zoals opeenvolgende economische problemen die bedrijven en de stad kunnen teisteren en uw mensen in werkloosheid, crisis en dakloosheid kunnen duwen.

READ  Monoprix haalt sapflessen tevoorschijn met anti-politieboodschap

Omdat het spel zal reageren op jouw beslissingen. Slechte onderhoudsmethoden? Het risico op verkeersongevallen is echter groot De AI van de game zorgt ervoor dat hulpvoertuigen voorrang krijgen. Vervuiling dreigt als je je straten slecht schoonmaakt of als je fabrieken te vervuild zijn.

In de Colossal Order staat dat de AI ook een waardevol hulpmiddel zal zijn bij het dagelijkse beheer van de families die zich in de stad komen vestigen. Alles zal worden gedaan voor hun plezier, zelfs het automatisch starten van hun races als ze opraken. Maar het zijn de eerste keuzes van de speler die een impact zullen hebben, ten goede of ten kwade. Als de leden geen fatsoenlijk werk kunnen vinden, of dichtbij, of te veel uitgeven en hun huur niet meer kunnen betalen, zullen ze moeten verhuizen naar een nieuwe plek of een andere stad, met het risico alles te verliezen en thuis te komen. , waardoor de buurt naar minder rooskleurige vooruitzichten en bittere armoede wordt geduwd.

Skyline Cities 2 – De enorme ranglijst

Het is dus een redelijk dicht en zeer realistisch economisch systeem dat werd aangekondigd in Stedenhorizon 2. Maar de ontwikkelaars beloven dat er alles aan zal worden gedaan om geen uren te besteden aan het beheren van financiële tabellen, zodat ze zich beter kunnen concentreren op de bouw. Zoals genoemd Zakelijk geïnteresseerdColossal Order heeft in haar filosofie en denken ook rekening gehouden met Generatie Z.

“Voor tieners is geld de belangrijkste factor: ze zoeken naar goedkope opties tijdens het reizen, of het nu gaat om vervoer of parkeren”, legden de ontwikkelaars uit in een eerdere blogpost. Zo wordt het potentiële bankroet van de bevolking op deze leeftijd verwacht als de infrastructuur niet aan hun behoeften voldoet.

READ  Arbeidsongevallen geïdentificeerd bij Amazon voorafgaand aan de jaarlijkse promoties

concurrent sim-stad wolkenkrabber lancering in 2015, Stedenhorizon 2 Je ziet verder in het beheer ervan, maar ook in 3D straatmodellen die heel dicht bij Google Streetview liggen. Het realisme van de moderne stad zal dus evenzeer tot uiting komen in haar financiën als in de filosofie die wordt toegepast om haar stad te laten groeien … of te laten zinken.

CITIES SKYLINES 2 – Beschikbaar op PS5, Xbox Series X⎜S en pc vanaf 24 oktober 2023.

De belangrijkste artikelen