Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mid-CP-beoordelingen: gevorderde studenten

INFO LE FIGARO – In de wiskunde is het vergelijken van getallen de meest succesvolle test, terwijl het oplossen van problemen moeilijk blijft.

Terwijl nieuwe regeringEn de naam van de toekomstige minister van Nationale Opvoeding is allang voorbij, en het leven gaat verder in de Rue de Grenelle. le Figaro Het verkrijgen van de resultaten van mid-country programma-evaluaties, die het ministerie voorbereidt om te publiceren.

Vanwege de gezondheidscrisis werden deze beoordelingen dit jaar uitzonderlijk in februari en maart uitgevoerd en niet in de tweede helft van januari. Bijna 790.000 studenten van meer dan 31.700 openbare en particuliere scholen namen eraan deel. CP, CE1 en 6 worden elk jaar in twee fasen geëvalueerd, één keer in september en opnieuw in het midden van het jaar. Het is niet meer nieuw voor docenten die het sinds schooljaar 2018-2019 in praktijk brengen.

Les 1: Dankzij de evaluaties halverwege CP 2022 kon 75% van de leraren de moeilijkheden onder hun leerlingen bevestigen en – nog zorgwekkender gezien de vooruitgang van het jaar – 32% om ze te ontdekken. In het Frans, deze evaluaties…

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 65% om te ontdekken.

Je vrijheid ontwikkelen is je nieuwsgierigheid ontwikkelen.

Schrijf je vrijblijvend in

Al geabonneerd?
Inloggen

READ  Covid-19: de verbluffende doorbraak van de deltavariant