Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Michel Saran is ervan overtuigd dat hij Top Chef zal verlaten

Pascal Bavani via Getty Images

Franse chef-kok Michel Saran poseert op 11 juli 2016 in zijn restaurant in Toulouse, West-Frankrijk. / AFP / PASCAL PAVANI (moet beeldbron PASCAL PAVANI / AFP lezen via Getty Images)

Evacuatie – “Dat had ik helemaal niet verwacht.” Een paar dagen na de aankondiging van zijn uitzetting uit de show “Top Chef”, op M6Chef Michel Saran is terug! Dit gedwongen vertrek In een interview met Parijse.

“Toen ik erachter kwam, kreeg ik hartzeer, dat zei het beroemde jurylid. Het was een beetje gewelddadig. Waarom ik? Wat motiveerde hun beslissing? Welke fout heb ik gemaakt? Ik kreeg geen antwoord.”

En om toe te voegen: “Top Chef is een deel van mijn leven geweest. Het zal een leegte creëren.”

Michel Saran bevestigt dat Parijse Hij wilde doorgaan en kritiek leveren op de methoden van de zender om hem het nieuws te vertellen. ‘Ik hoorde erover via een telefoontje,’ zei hij weemoedig. Als ondernemer zou ik dat niet gedaan hebben. Het is een televisie.

“Toen hebben ze een keuze gemaakt. We moeten het programma levend houden en nieuwe dingen binnenhalen. Ik zie het ook niet als een mislukking en ik ben niet depressief. Ik heb een buitengewone zeven jaar gehad”, voegt hij eraan toe.

Glenn Fell “Geweldige Chef”

Maar de chef-kok kan binnenkort terugkeren naar het kanaal. “Ze vertelden me dat ze wilden dat ik in de M6 bleef en dat ik een van de pijlers was”, merkte Michel Saran op. Ik kreeg projecten voor shows over de keuken te zien en zei nee (…) Daarna heb ik verlangens van mijn kant en dingen om ze te bieden.”

READ  Ze mist haar duik helemaal, het web is leuk

In een persbericht dat deze dinsdag aan het eind van de dag naar de pers is gestuurd, willen de zender en het productiebedrijf van de show “chef Michel Saran oprecht bedanken voor zijn zeven seizoenen in de Top Chef-jury”, en zijn “talent verwelkomen” .” Zijn professionaliteit en verlangen naar succes.

het kanaal Ze koos Glenn Vail om Michelle Saran te vervangen. De 41-jarige chef-kok, uit Versailles, was al drie keer in de show verschenen tijdens vorig seizoen. Zijn restaurant “L’Oustau de Baumanière”, gelegen in Baux-de-Provence, heeft drie sterren in de Michelingids.

“Hij is een geweldige kok (…) Ik wens hem het beste”, merkte Michel Saran op. Ik ben blij voor hem. Daarna is het aan de kijkers om te zeggen of hij een goede recruiter is of niet.”

Zie ook op The HuffPost: Deze gesneden tomaten van Alain Passard zullen de meest nauwgezette chef-kok worden