Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ik ben zo kokuriko dat ze geen keus hebben.”

“Ik ben zo kokuriko dat ze geen keus hebben.”

De vader van twee binationale zonen sprak met de Amerikaanse zangeres Christina Milian, Matt Pokora over het onderwijs dat hij zijn kinderen wilde geven 50 minuten binnen Deze zaterdag 4 september.

Vier jaar lang stierf Pokora Geniet van volledige liefde met Christina Milian. Een internationaal verhaal met de Amerikaanse zangeres en actrice dat resulteerde in de geboorte van twee kinderen: Jesaja, aangekomen in januari 2020, En Kina, geboren april 2021. De twee kinderen van het echtpaar zijn geboren in Los Angeles, waar ze ook woonden Hun eerste maanden. Maar hun vader vergeet zijn roots niet en is van plan deze door te geven aan zijn zonen, die een dubbele nationaliteit hebben en beiden Franse paspoorten hebben, het beste van zijn geboorteland.

“Het is belangrijk dat ze de Franse cultuur in zich opnemen”

Aanstaande zaterdag 4 september in 50 minuten binnenEn Matt Pokora En dus vertrouwde hij aan TF1-camera’s toe dat hij van plan was zijn twee zonen, Isaiah en Kenna, op te voeden met de Fransen. Mijn kinderen, ik vind het belangrijk dat ze de Franse cultuur in zich opnemen. Ik, ik ben Kokuriko zo erg dat ze toch geen keus zouden hebben. Hij zal het dagelijks voelen.”En Dat legde de zanger uit. Het moet gezegd worden dat hij erg trots is op zijn land: “Ik schep altijd op over Frankrijk, zelfs als ik in L.A. ben, zeg ik altijd ‘Oh, wij, onze restaurants, we zouden dit hebben en dan zou het zo zijn.'” “Ik doe nog steeds wat Frans is, ik klaag een beetje en ik ben erg chauvinistisch.” Maar voor nu zijn het de avonden van zijn kinderen in plaats van hun opleiding die Matt Pokora belangrijk vindt. Onze collega’s gaven een interview in juni, de dag erna Terug naar Frankrijk met Christina Milian en haar twee zonen, verbergt de zanger zijn gebrek aan fysieke fitheid die dag niet: “Ik loop helemaal achter met reizen. Ik laat mijn zonen om 3 uur ’s ochtends opstaan, en dan tussen 3 en 6 uur, 3 uur lang feesten voor mij! Vannacht 4 uur geslapen, heerlijk.

READ  Spaanse schrijver Javier Marias stierf op 70-jarige leeftijd aan longontsteking

Een trotse vader

Dit is niet de eerste keer dat Matt Pokora zijn wens om zijn kinderen op te voeden in de Franse cultuur heeft gewekt. Afgelopen maart werd het onthuld In welke taal sprak Jesaja met Kanna? : “Eerst in het Frans, dan in het Frans! Hij worstelt, hij is zo Frans als hij Amerikaans isToen voegde hij eraan toe dat hij wilde dat zijn kinderen tijdens hun jeugd naar school in Frankrijk gingen: De hele familie is prima te volgen en houdt van Frankrijk. Als je het geluk hebt veel culturen te hebben, moet je ze ten volle benutten. De zanger heeft al toegegeven dat hij over zijn kinderen droomt Spelen voor het Franse voetbalteam.