Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Claude Dartois legt de grappige reden uit waarom de paaltest niet doorging

Aanstaande zaterdag 4 september in 50 minuten binnenClaude Dartois keerde terug naar zijn berichten op Koh Lanta Hij legde uit waarom hij moeite had om de starttest te winnen.

Op dinsdag 24 augustus is TF1 gestart Koh Lanta, de legende, haar buitengewone editie ter ere van 20 jaar survivalgame door Denis Brogniart die ziet 20 creatieve avonturiers (21 zelfs als we teruggaan Loïc, helemaal aangekomen vervangen Freddy heeft pijn vanaf de eerste aflevering). een Koh Lanta Alle sterren die duidelijk onvervangbaar zijn Claude Dartois, de recordhouder voor individuele overwinningen op de show en die opnieuw indruk maakte Wederom de hindernisbaan gewonnen Vanaf het begin van het seizoen.

“Ik ben 100% minder”

Zal deze vierde poging geschikt zijn voor Claude? Tijdens zijn vorige drie deelnames was de kandidaat er altijd in geslaagd om tot het einde van het avontuur te gaan, maar heeft niet gewonnen ko lanta, Het valt vaak in de elektrodetest, slechts één keer gewonnen. In juni 2020, in Koh Lanta, HeldeneilandClaude deed het weer Niet geslaagd voor de legendarische test, verslagen door Nauel Na een focusfout. een gast schilderen Door Nikos Aliagas, Aanstaande zaterdag 4 september om 50 minuten binnenClaude Dartois keerde terug naar deze mislukking: “De ervaring was niet genoeg. Ik zei tegen mezelf dat ik het zou winnen en niet. Ik speelde het stilst, het meest gefocust aan de kant van Nauel.”. De kandidaat legde ook uit waarom het moeilijk is om posities te winnen : “Over het algemeen, Als ik bij deze laatste test kom, is het al tijd om mijn avontuur te evalueren en het heeft al gewonnen, tussen aanhalingstekens. Voor mij is het waar dat het in die tijd altijd is gebeurd dat ik 100% minder ben. Dat weet ik in ieder geval.”. Claude voegde er ten slotte aan toe, voordat hij in lachen uitbarstte: “En dan hou ik niet van deze beproeving!”

READ  Christophe Dechavane werd gehypnotiseerd door de borst van een van de deelnemers, en het schilderij was geschokt

laatste ding Koh Lanta

gezicht nicos, Claude keerde ook terug naar zijn eerste foto Koh Lanta in 2010Meest opvallend: Geweldige herinnering, mijn beste avonturen, ook al waren ze de moeilijkste. Omdat het de puurste is, het is de eerste, ontdek je. Elke dag is zwaar, maar elke dag wil je zien wat er de volgende dag gebeurt. Dit is een rit. De eerste post die hij te danken heeft aan zijn zus die hem optekende in de verdienste: “Het was mijn zus die me het dossier maakte en me de brief schreef omdat ze literair is, ze heeft een mooie pen en ze kent me goed. Ik denk dat ze beter over mij kon praten. Ik, die zo nederig was, zou er niet in geslaagd zijn om een ​​begeleidende brief zoals die van haar te schrijven. En ik zei tegen hem: “Luister, als je me de brief schrijft, wil ik, dit ding, het proberen.” Dit avontuur, ik heb het net ontdekt, ik heb een paar afleveringen bekeken en ze zei: “Kom op, laten we gaan!” Van daaruit ben ik begonnen. vier Koh Lanta Later is Claude er nog steeds, en het is nog steeds net zo sterk. maar dit Koh Lanta, de legende Het wordt zijn laatste post : Het zal zeker de laatste zijn. Ik heb mijn vrouw in 2019 al beloofd dat dit mijn laatste gedachte zou zijn dat het al 20 jaar is. Ik had hem al moeten zeggen: ‘Kom op, alsjeblieft, het waren niet de 20 jaar, dit is het echt’. Voor hem houdt het avontuur daar op.

READ  Live - Prince Philip: Volg de begrafenis van de echtgenoot van koningin Elizabeth II