Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De familie van Genevieve de Fontaine maakt zich zorgen over de voormalige patrones van een schoonheidskoningin die weigert zich te laten vaccineren

In de kolommen van de Femme Actuelle fascineerde de kleindochter Adele van Genevieve de Fontenay de gezondheid van haar grootmoeder. Het meisje was niet al te gerustgesteld omdat ze niet was ingeënt tegen Covid-19.

kleindochter Genevieve de FontaineAdele, stemde ermee in om vragen te beantwoorden van huidige vrouw. Op vijfentwintigjarige leeftijd wilde het model dat verliefd was op de voormalige organisator van de Miss France-wedstrijd, nooit deelnemen aan schoonheidswedstrijden. Een keuze die haar grootmoeder er niet van weerhoudt haar te blijven steunen zoals ze altijd deed. “Ze gaf me, en geeft me nog steeds veel advies vandaag. Ze is als mijn coach! Ze verlaat me niet (lacht) Ze probeert me aan zoveel mogelijk mensen voor te stellen, ze is altijd erg betrokken geweest. Altijd‘, vertrouwde Adèle toe voordat hij nieuws gaf over de gezondheid van de persoon voor wie hij altijd een rolmodel was geweest.

Het is zo fijn! Alleen maar, Het wordt ingewikkeld met de gezondheidskaart omdat mijn oma weigert zich te laten vaccineren. We hebben alles geprobeerd, er is niets te doen, en ze zal niet van gedachten veranderen. Ze is koppig, als ze een idee heeft, is het moeilijk om haar van gedachten te doen veranderen. Anders is het in goede staat. Ze vierde net haar 89ste verjaardag‘, zei ze dat ze zich zorgen maakte over de beslissing van Genevieve de Fontaine. Al haar familieleden hadden liever gezien dat ze was ingeënt tegen Covid-19.

Genevieve de Fontaine is erg koppig!

Ze heeft gewoon geen sterk idee over het vaccin. Ook over zijn verjaardagen, Ze is beroemd om haar beroemde hoeden Je wilt het niet meer vieren. “Sinds ze 80 is geworden, wil ze niet meer vieren omdat ze niet begrijpt dat we het feit vieren dat ze een jaar jonger is dan zij in haar leven! (lacht) Dus vieren we het op Saint Genevieve’s Day, 5 januari“Vandaag de dag, zelfs als je de Miss France-wedstrijd niet vergeet en er elke dag aandacht aan besteedt, is ze er geleidelijk in geslaagd om de pagina om te slaan.

READ  Bruno (Les 12 coups de midi): Ga deze gekke uitdaging live aan met Franck Provost

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen

READ  Uitgesloten. Topchef: Philippe Echibest reageert op vertrek Michel Saran: 'We hadden een echte band'