Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Charlene van Monaco in ‘stabiele’ toestand na malaise in Zuid-Afrika

Meer angst om de prinses pijn te doen. Charlene uit Monaco werd met spoed opgenomen in ziekenhuis in Zuid-Afrika nadat ze ziek werd malaise. De stichting zei vrijdag dat het in een “stabiele” toestand verkeerde.

slechte patch

Gezondheid Charlene Wittstock Zal hij in gevaar zijn? Nadat ze was ingestort in het hostel waar ze verbleef, werd de Zuid-Afrikaanse echtgenote, prins Albert van Monaco, woensdagavond onder een valse naam opgenomen in een ziekenhuis in Durban. Vrijdagochtend mocht ze naar buiten. Hare Hoogheid (SAS) Prinses Charlene van Monaco is in het ziekenhuis opgenomen
Ambulance De stichting zei woensdag tot donderdag in een verklaring nadat ze was ingestort als gevolg van complicaties van de acute oor-, neus- en keelinfectie die ze in mei opliep.

De redenen zijn nog niet bekend

ze heeft geleden chirurgie Vorige maand werden er weinig details bekend gemaakt. “Artsen zijn nog bezig om te bepalen wat er precies is gebeurd”, vertelde Chantel Wittstock, directeur van de stichting, aan AFP, eraan toevoegend dat het ongemak was begonnen terwijl de prinses bezig was met het “herstelproces”.

READ  Jennifer mist 20, zanger Jean Pascal Lacoste wordt fel uitgeschakeld in TPMP