Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sarah Harding, voormalig zangeres van Girls Aloud, sterft op 39-jarige leeftijd

ik onthulde afgelopen maart Nog maar een paar maanden te leven. Zondag maakte haar moeder het overlijden bekend van de voormalige zangeres van de Britse popgroep Girls Aloud, Sarah Harding, die op 39-jarige leeftijd aan kanker leed.
Ze leed aan kanker borst, en de ziekte heeft zich verspreid naar andere delen van haar lichaam. “Met grote droefheid deel ik het droevige nieuws van het overlijden van mijn mooie dochter Sarah”, laat haar moeder, Marie, op Instagram weten.

Ze heeft tot haar laatste dag hard gevochten.

“Velen van jullie kennen Sarah’s strijd tegen kanker en weten dat ze zo hard heeft geworsteld vanaf haar diagnose tot haar laatste dag. Ze is vanmorgen veilig vertrokken”, zei ze.

Bestaande uit vijf Little Girls, Sarah Harding, Nadine Coyle, Nicola Roberts, Cheryl Tweedy, Kimberly Walsh, genoot Girls Out Loud tien jaar lang succes totdat de band in 2013 uit elkaar ging. Hun eerste single, ondergronds geluid Gerangschikt als #1 in het VK met Kerstmis 2002. Het zal volgen ik zal je bijstaan In 2004, Lopend op deze weg tegen uitschot In 2007, enz De belofte In 2008 stonden drie nummers op de eerste plaats in de verkoop van singles in het Verenigd Koninkrijk.

READ  Vijfde. De Prix Atlantic in Vincennes op zaterdag 12 november 2022. - Angers Info