Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Met Timelapse gaat Google Earth bijna veertig jaar terug met het transformeren van de aarde in satellietbeelden

DeHet smelten van de Groenlandse ijskap, het verdwijnen van het Amazone-regenwoud, de verstedelijking van Dubai … in samenwerking met NASA en de European Space Agency (ESA) heeft Google een tool ontwikkeld waarmee meer dan dertig jaar evolutie van de planeet in 3D. De Timelapse-functie in Google Earth, online gepubliceerd op donderdag 15 april, belicht de impact van klimaatverandering sinds 1984

De Carrières, Met een lijst van twintig miljoen satellietbeelden, zijn toegankelijk via Google Earth. Het Amerikaanse bedrijf heeft de evolutie van de planeet in de afgelopen 37 jaar samengebracht in vijf hoofdthema’s: bostransformatie, fragiele schoonheid, opwarming van de aarde, verstedelijking en energiebronnen.

Van mijnbouw in Utah tot stadsuitbreiding in Qatar

Dankzij de Timelapse-tool kan de internetgebruiker dus de wereld rondreizen en weten dat door deze veranderingen geen plaats in Noord-Amerika wordt behouden, de Columbia-gletsjer wordt geleidelijk kleiner.

In zuid Amerika, Grote groene ruimtes Amazone regenwoud maakt plaats voor bruine aarde.

Het artikel is gereserveerd voor onze abonnees Lees ook “Het Amazone-regenwoud is platgebrand door de vee-industrie.”

Zeker Satellietbeelden gemaakt in UtahIn de Verenigde Staten doet mijnbouw jaar na jaar pijn in de bergen. Tussen Kazachstan en Oezbekistan, Het Aralmeer verdwijnt Geleidelijk begraven met zand.

In de Verenigde Arabische Emiraten rukt Dubai de zee op.

De functie is toegankelijk via een webbrowser door rechtstreeks naar Google Earth te gaan. Ook om de ontwikkeling van bepaalde websites te volgen, YouTube-afspeellijst Het biedt momenteel 290 video’s van karakteristieke landschappen. We hebben er een in Frankrijk geplaatst en hij laat ons de bouw van de zonne-energiecentrale Sestas bij Bordeaux zien.

READ  Google probeert Android op de tabletmarkt te herstellen met Entertainment Space

de wereld