Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Met La Scala en Jeremy Ferrari vormen de kunsten van het lachen een school: bevrijding

Met La Scala en Jeremy Ferrari vormen de kunsten van het lachen een school: bevrijding

grapje

Het materiaal is gereserveerd voor abonnees

De beroemde theaterregisseur Frédéric Bessie werkt samen met de stand-upartiest om een ​​speciale training gewijd aan humor te lanceren aan het begin van het academiejaar 2024. Een kans om het gebrek aan openheid van publieke toneelscholen in twijfel te trekken voor dit deel van de creativiteit in volle gang .

Het is het verhaal van een autodidactische jongeman, die een succesvolle komiek werd en vandaag de dag in beweging wil komen en zichzelf wil beschouwen “eerlijk”. “eerlijk”, Jeremy Ferrari herhaalt voor een publiek van professionals en journalisten: “Het gaat er niet om dat leerlingen denken dat ze allemaal sterren worden als ze de school verlaten,” het is niet ‘Laat ze denken dat we kunnen leren grappig te zijn.’ Maar liever “Leer ze ontdekken wanneer ze dat zijn” Help hen hun schrijfstijl te vinden en ook kwesties als productie, distributie, mediarelaties, retoriek, perscontrole te begrijpen, kortom, het vak te begrijpen. Jeremy Ferrari zegt dat hij in een goede positie verkeert om na te denken over wat de ideale training is: het ‘Hij heeft een hekel aan school’ En hij heeft niets gemaakt. “Ik stopte met school in de eerste klas. Toen ik achttien was, werkte ik twintig uur per week parttime zodat ik de lessen van Florent kon betalen, waar ik na anderhalf jaar mee stopte, omdat ik het te duur vond gezien de aantal uren – negen.” Uren per week voor €350,- per maand.”

Zittend op een stoel – een essentieel accessoire voor een stand-upartiest – in het La Scala Theater in Parijs, naast de co-managers van de zaal, vertrok de cabaretier op donderdag 14 oktober.

READ  Patrick Fury moet concerten afzeggen: zanger heeft gezondheidsproblemen