Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In Los Angeles werd het huis van Cara Delevingne door brand verwoest. De ster is 'diepbedroefd'.

In Los Angeles werd het huis van Cara Delevingne door brand verwoest. De ster is 'diepbedroefd'.

De Britse actrice en model Cara Delevingne deelde op haar Instagram-account foto's van haar huis dat in brand vloog in Los Angeles.

De Britse actrice en model Cara Delevingne deelde op haar Instagram-account foto's van haar huis dat in brand vloog in Los Angeles.

Mensen – zeer indrukwekkend vuur. Brand verwoestte in de nacht van donderdag op vrijdag 15 maart het huis van de Britse actrice en model Cara Delevingne, gelegen in Los Angeles. De schade was groot: de brand sloeg door naar de zolder van de woning. Het grootste deel van het gebouw werd verwoest, van de begane grond tot het dak, zo blijkt uit luchtfoto's die vrijdag door Amerikaanse media zijn gepubliceerd.

Cara Delevingne zei op haar Instagram-account dat ze van streek was door het verlies van haar eigendommen. “Mijn hart is gebroken vandaag… Ik kan het niet geloven. Het leven kan in een fractie van een seconde veranderen, dus haal het beste uit wat je hebt.”De 31-jarige ster reageerde.

Beroemde katten zijn veilig en wel

“Dank uit de grond van mijn hart aan de brandweerlieden en mensen die kwamen helpen.”, voegde ze eraan toe. Anders dan haar verhaal doet vermoeden, was de actrice op het moment van de ramp niet thuis. Ze is momenteel in Engeland.

Maar er waren twee mensen in het grote huis van 750 vierkante meter, evenals de twee katten van de actrice, en ze wisten allemaal aan de brand te ontsnappen. Cara Delevingne plaatste direct na de brand ook een foto van zichzelf om haar fans gerust te stellen.

Bij de brand vielen geen slachtoffers dankzij het snelle ingrijpen van de brandweer, die de brand kon blussen. volgens TMZ, De interventie was echter lastig omdat de brand erg groot was, een van de brandweerlieden gewond raakte en een van de bewoners van de woning werd behandeld vanwege het inademen van rook. De oorzaak van de brand kennen we nog niet.

Cara Delevingne kocht dit pand in de wijk Studio City van Los Angeles in 2019 voor $ 7 miljoen.

Zie ook op HuffPost: