Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dancing with the Stars 2024: het tweede bekende koppel geëlimineerd, de nieuwe '3' gegeven na Caroline Margeridon

Dancing with the Stars 2024: het tweede bekende koppel geëlimineerd, de nieuwe '3' gegeven na Caroline Margeridon

Geschreven door Bertrand Bell | journalist

Nieuwsgierig van aard, is Bertrand altijd op zoek naar het kleinste beetje primeur. Gepassioneerd door voetbal, is hij nooit ver verwijderd van voetbal en al het nieuws dat daaruit voortkomt. Maar ook zakelijke of politieke gebeurtenissen behoren tot zijn favoriete journalistieke onderzoek.

De nieuwe bonus voor “Dancing with the Stars 2024” werd op vrijdag 15 maart uitgezonden op TF1. Een avond vol ups en downs die eindigde met een nieuwe uitschakeling, na de uitschakeling van Caroline Margeridon vorige week.

Dancing with the Stars 2024: het tweede bekende koppel geëlimineerd, de nieuwe '3' gegeven na Caroline Margeridon

De rest volgt na de aankondiging

Meestal komen kandidaten uit Dansen met de sterren De enige taak, met behulp van de beoordeling, is om de jury en het publiek tevreden te stellen, goede cijfers te halen en zo te proberen het avontuur voort te zetten om zo ver mogelijk te komen in de competitie. Maar op vrijdag 15 maart moesten ze ter gelegenheid van de vierde bonus van dit dertiende seizoen tegenover elkaar staan ​​in een duel. Dit is echter niet de eerste keer dat dit systeem wordt geïmplementeerd sinds de show werd gemaakt.

Dit is wat er in deze gevallen gebeurt: de deelnemers maken de eerste pass en de juryleden beslissen wie elk duel heeft gewonnen. De winnaars kwalificeren zich dan, terwijl de verliezers de mogelijkheid hebben om dit goed te maken met een tweede optreden. Na dit tweede segment worden de scores toegekend en wordt het koppel met de laagste scores vervolgens door het publiek in stemming gebracht, dat vervolgens voor de moeilijke taak staat om te identificeren en dus aan te duiden welk paar het avontuur verlaat.

READ  Loting voor vrijdag 13 mei 2022 [EN LIGNE]

De competities vanavond waren als volgt: Keiona vs. Inès Reg, in een duel tussen de twee beste elementen van deze show van 2024, Natasha St-Pier vs. Nico Capone, Roman Doduik vs. Black M, en Adeline Toniutti vs. Cristina Cordula . Uiteindelijk stonden door een oneven aantal de drie Diane Lear, James Denton en Coeur de Baert tegenover elkaar. Slechts twee van hen wisten zich uit de eerste ronde te kwalificeren. Het overgebleven koppel werd dus blootgesteld aan de tweede passage.

Wie werd geëlimineerd na Caroline Margeridon?

Bedenk dat Caroline Margeridon vorige week uit de competitie werd geëlimineerd (een onrecht volgens haar dochter Victoire). Wie is de ster die aan het einde van deze vierde avond hetzelfde lot onderging? Nou, het is het hart van een piraat. Samen met haar partner Nicolas Archambault, een zangeres uit Quebec die bekend staat om haar liedjes zoals kinderenslaagde er niet in de jury en vervolgens het publiek te overtuigen.

Een resultaat dat als onverwacht kan worden omschreven, aangezien Cristina Cordola degene was die tijdens de vorige prime op de rand van uitschakeling stond, en James Denton, die terugkeerde van een blessure, een zeer slecht resultaat behaalde. Maar het doet er minder toe als we weten dat Coeur de Pirate al onderaan de tafel stond, nog vóór de lancering van deze nieuwe avond. En ze kreeg vanavond een aantal problematische cijfers, waaronder een “3” die Chris Marquez haar gaf. Ze werd uitgeschakeld tegen de geblesseerde landgenote Natasha St-Pierre, zo vernamen we vrijdag.

Tot volgende week voor een nieuwe beloning en…nieuwe takedown!

READ  Pauline Ducruet, Far from the Rock: Stephanie Monaco's vertrouwelinge dochter en samenzweerder van haar gereserveerde neef Alexandre Grimaldi

De rest volgt na de aankondiging

De rest volgt na de aankondiging