Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ségolène Royal legt uit waarom Cyril Hanouna slaagde in de hoorzitting in de Nationale Assemblee

Ségolène Royal legt uit waarom Cyril Hanouna slaagde in de hoorzitting in de Nationale Assemblee

Donderdagavond op C8 wijdde de voormalige presidentskandidaat haar column Ségolène legt het uit Aan de onderzoekscommissie van de Nationale Assemblee, waar Cyril Hanouneh naartoe ging.

Hij kwam amper terug van de Nationale Vergadering, waar hij een twee en een half uur durende hoorzitting onderging met parlementariërs als onderdeel van de onderzoekscommissie naar de toewijzing van TNT-frequenties. Cyril is aanhankelijk Donderdagavond was live op C8 te hosten “Raak mijn tv niet aan!” . Een gelegenheid voor de facilitator om uitgebreid terug te blikken op de middag en de waardevolle hulp die hij of zij heeft geboden onder de aandacht te brengen Segolene Koninklijk.

De voormalige presidentskandidaat van TPMP, een TPMP-columnist, ontwikkelt elke week een onderwerp naar keuze. “Ségolène Royal gaf me veel interessant advies dat ik opvolgde, en ik wilde haar bedanken. Ze maakte zich zorgen om mij, alsof ze mijn moeder was.”Cyril Hanouna zei over zijn mondelinge presentatie voor de Nationale Vergadering.

” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >

“Je was heel positief, vanaf het begin nam je mensen serieus en respecteerde je ze.”

Ségolène Royal tot Cyril Hanouna

Ségolène Royal heeft het betreffende advies gerapporteerd. “Ik zal je vertellen waarom Cyril die test heeft doorstaan, wat helemaal niet gemakkelijk was. Het gaat heel lang door, je hebt meer dan dertig hulpsheriffs die je vragen stellen, en er was een reeks straffen waarbij je moest leg het jezelf uit… Het was nog steeds zwaar.”Ik waardeerde het willens en wetens. Het is een wedstrijd en ik denk dat Cyril de wedstrijd heeft gewonnen. »

Dit succes wordt verklaard door het lid van de Socialistische Partij met het werk van Cyril Hanouna. “Je was heel positief, vanaf het begin nam je mensen serieus en respecteerde je zeZe analyseerde. Je ontkende de fouten niet, je nam je verantwoordelijkheid en zei hoe je er rekening mee hield. » Ségolène Royal waardeerde de manier waarop de gastheer zijn werk uitlegde en hoe zijn show werkte.

READ  Harry Potter: Eerste foto's van de ontmoeting op Hogwarts met Emma Watson, Daniel Radcliffe en Rupert Grint