Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kate Middletons gephotoshopte fotoschandaal: een lid van de koninklijke familie bespot haar publiekelijk

Kate Middletons gephotoshopte fotoschandaal: een lid van de koninklijke familie bespot haar publiekelijk

Geschreven door Louise Martin | editor

Koh Lanta, Les Marseillais Maar ook getrouwd met First Looks… Louise Martin is een tv-persoonlijkheid die in haar vrije tijd de taarten die ze bewondert probeert na te maken in het bijzijn van de beste banketbakker… Maar het blauwe schort is onwaarschijnlijk winnen! Sociale netwerken hebben geen geheimen voor haar, het laatste nieuws en de laatste aanbiedingen, ze kent ze allemaal. Het neemt de levens van je favoriete sterren onder de loep en bewondert veel de outfits van Nicky Doll in Drag Race France. Een beetje nekplezier

De controverse over een door Kate Middleton geretoucheerde foto is nog niet klaar… Een andere Europese koninklijke familie maakte een riskante grap over de prinses van Wales die Photoshop gebruikte tijdens een openbaar uitje. Een opmerking die uiteraard niet onopgemerkt is gebleven en die het risico met zich meebrengt dat er nog meer inkt wordt gemorst…

Kate Middletons gephotoshopte fotoschandaal: een lid van de koninklijke familie bespot haar publiekelijk

De rest volgt na de aankondiging

Op 10 maart deelde prins William een ​​foto van de prinses van Wales met hun drie kinderen ter gelegenheid van Moederdag. Een foto die erg populair is, vooral sinds Kate Middleton sinds eind december afwezig is in de media. Nadat ze afgelopen januari een buikoperatie had ondergaan, is de moeder van Prins George sindsdien niet meer in het openbaar verschenen, waardoor de geruchten zich dag na dag opstapelden. De foto, die afgelopen maart werd geplaatst, heeft het vuur nog verder aangewakkerd sinds bleek dat de foto zwaar was geretoucheerd. Dit is genoeg om Agence France-Presse, evenals andere beroemde persbureaus, ertoe aan te zetten de publicatie van de foto van het mooie kleine gezin te annuleren.

READ  Alexia Laroche-Joubert en de dood van haar jongere broer: A Wish at Her Funeral

De foto leidde tot heftige reacties op internet en vormde het middelpunt van een behoorlijk aantal analyses, te beginnen met de afwezigheid van Kate Middletons verlovingsring aan haar vinger, wat uiteindelijk graan opleverde voor de aanhangers van het bedroggerucht. Voor Prins Willem. Onder de vele verklaringen is er wat de Koning van Nederland zei: Willem-Alexander, wat nogal onwelkom lijkt gezien de huidige controversiële context… Tijdens een openbaar uitje ontving de Koning zelfs de aanwezige kinderen aan de zijlijn van dit evenement Het werd georganiseerd in Zutphen en het minste wat we kunnen zeggen is dat hij geen blad voor de mond nam. Toen een jong meisje hem vertelde dat ze een foto had van al het Nederlandse koningshuis samen, vond koning Willem-Alexander dit het juiste moment om een ​​glimp van Kate Middleton op te vangen. werkelijk..? Ik heb het in ieder geval niet gefotoshopt.”' zei hij sarcastisch en hardop lachend.

Controverse verre van begrafenis..

Dit is niet de enige foto van Kate Middleton die aanleiding gaf tot reacties, ook een foto van fotograaf Jim Bennett was onderwerp van vragen. Hij, die trots is op zijn ruim 40 jaar ervaring op dit gebied, legde hij uit aan zijn collega's in het blad Welkom! Hij wilde een foto van prins William maken voordat hij zich eindelijk realiseerde dat er op de achterbank naast hem in de zwarte Land Rover een vrouw zat die op zijn vrouw leek.

Om elk vermoeden van fotomanipulatie of vervalsing te voorkomen, merkte Jim Bennett op: “Het imago van William bleek heel goed te zijn [Kate] Ze zat naast hem en hoewel we haar niet duidelijk konden zien, konden we zien dat ze de andere kant op keek. “Het was slechts een bevestiging van hun persdienst die getuigde dat ze bij hem in de auto zat.”. Dan toevoegen: “[En tant que photographes]Het is voor ons niet toegestaan ​​om de beelden te manipuleren, behalve een klein beetje licht of een beetje duisternis, en dat is alles.”. “Wil je de inhoud letterlijk veranderen? Dat kan niet. Als je een professional was, zou je het niet doen, einde verhaal, het is een regel voor iedereen.”Hij stond erop het tapijt onder zijn potentiële critici vandaan te trekken.

READ  Liam Di Benedetto's moeder voor de tweede keer: onthulling van de originele naam van haar dochter

Kate Middleton van haar kant keerde via tweet terug naar het schandaal veroorzaakt door de publicatie van haar foto op Moederdag. De moeder van drie kinderen verontschuldigde zich en gaf het toe.”Zoals veel amateurfotografen [elle] Soms experimenteert hij met montage“.”Ik wil mijn excuses aanbieden voor de eventuele verwarring veroorzaakt door de familiefoto die we zondag deelden. “Ik hoop dat iedereen een geweldige Moederdag heeft gehad”, schreef ze.

De rest volgt na de aankondiging

De rest volgt na de aankondiging