Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Met de mishandeling van Maccabi Haifa gaan de Parijzenaars nog steeds door met hun onberispelijke leven

Als uit de uitslag bleek dat PSG (Paris Saint-Germain) gemakkelijk won, dan was het op de grond veel moeilijker. Geschokt tegen Maccabi Haifa, woensdag 14 september, tijdens hun tweede wedstrijd van de groepsfase van de Champions Leaguevertrouwden de Parijzenaars op het talent van hun aanvallende trio – Messi – Neymar – Mbappe – om de fout te vinden en de drie punten te recupereren op hun trip naar Israël (3-1).

Tegenover het zogenaamd zwakkere team in Groep H, kwam de langverwachte schijnbare dominantie van PSG niet voor. Verrast door de intensiteit, het verlangen en de technische nauwkeurigheid van hun tegenstanders, namen de Parijzenaars wat tijd om in het gevecht te komen.

Ze werden herhaaldelijk gewaarschuwd door gevaarlijke kansen van het Israëlische team. En terwijl Kylian Mbappé zijn wedstrijd met de keeper miste, was McCabe er snel bij om de score te openen. Door gebruik te maken van een poreuze verdediging, duwde Tjaronn Chery de bal in de achterkant van het net en zette de Sammy Ofer meer in vuur en vlam (24e).

Lees ook: Paris Saint-Germain begint zijn Champions League-reis na het verslaan van Juventus

De Parijzenaars ontwaakten ongetwijfeld uit dit doelpunt en begonnen opnieuw. Lionel Messi, die tot dan toe worstelde, en een goede mark-up-ondertekenaar, bleek een opportunist te zijn om een ​​trap van Mbappe te recupereren en gelijk te maken (37).e). Niet genoeg om mensen deze saaie eerste periode van Rouge et Bleu te doen vergeten, gebrek aan controle, met veel gemiste ballen en veel arrogantie in transfers.

READ  Ballon d'Or: Daniel Riolo kondigt de teleurstelling van Karim Benzema aan

Messi als bommenwerper

De situatie verbeterde niet bij terugkomst uit de kleedkamer, aangezien de inwoners van Haifa geconfronteerd werden met een hergroepering en vastberadenheid om de moeilijkheid van een van de kanshebbers voor de beker te stellen. De Parijse verdediging leed verschillende keren van wachten en wachten, voordat Messi de revolutie begon.

Minder onderscheiden in de broek dan hij was in de eerste periode, door de rivalen misschien meer dan fysiek geleend, had de Argentijn tijd om zich om te draaien en de bal te pakken en zijn hoofd op te heffen om Kylian Mbappé, zijn tweede doelpunt te dienen (69)e). Ten slotte, om deze illusoire overwinning te voltooien, kwam Neymar een derde prestatie toevoegen (88 .).e).

Lees ook: Dit artikel is gereserveerd voor onze abonnees Olympique de Marseille lukt dit nog steeds niet in de Champions League

“Ik denk dat we goed begonnen, wat intensiteit inbrachten, maar we werden een beetje slaperig, Kylian Mbappe geanalyseerd na de vergadering, op microfoon Canal +. Daarna hebben we goed gereageerd en de wedstrijd weer op zijn plaats gezet. Trouw aan dit aanvallende trio, moet je weten hoe je ervan kunt profiteren. Ik hoop dat we met z’n drieën kunnen blijven scoren en dat betekent dat we wedstrijden gaan winnen.”.

Deze drie Parijse doelpunten stellen Paris Saint-Germain hoe dan ook in staat om hun eerste overwinning in zes reizen naar de Champions League te behalen, de eerste plaats in Groep H te behouden en gelijk te spelen met Benfica, die Juventus Turijn versloeg (2-1).

READ  Kanalen wringen hun handen dankzij de goede fans