Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ginger Kennett: de complete kunstvliegen

Terwijl ze al naam begint te maken in haar favoriete discipline, aerobatics, met de deelname van deze zomer aan de Wereldkampioenschappen op Hearing, wisselt de Australische Ginger Kennett regelmatig haar skinny broek als ze in volle competitie is.

Op twintigjarige leeftijd was Ginger Kennett al veelbelovend in aerobatics. Ze ontdekte de sport op negenjarige leeftijd toen een vriend haar uitnodigde in het centrum. Op dit moment begint zijn levensavontuur.

Maar ze is nu al kampioen in haar specialiteit bij de junioren. Ze heeft een reeks successen. Eerst bij CVI Flyinge Junior 2* in Zweden, dat ze won, in 2019. Maar ook in 2018 bij CVI 2* op Mount Hunter in Australië. Kort voor deze overwinningen werd ze geselecteerd om deel te nemen aan het Australische nationale team voor de Wereldkampioenschappen aerobatic in Ermelo, Nederland in 2015 en daarna in 2018.

In 2022 zette ze haar eerste stappen in CVI3*, het hoogste internationale niveau, en bevond ze zich klaar voor de FEI Wereldkampioenschappen Vaulting, begeleid door Corazon Gran en Maurits De Vries. Het staat op de zevenentwintigste.

Gepassioneerd door paardrijden, vindt de jonge vrouw tijd tussen training en wedstrijden om te studeren aan de National School of the Arts in Sydney. Oorspronkelijk afkomstig uit Piction in New South Wales, wil de Australiër daar niet stoppen en houdt hij zich ook bezig met het organiseren van evenementen.

Andere verbinding met het paard

Ereruiter, Ginger Kennett neemt deel aan de International Equestrian Federation (FEI). Hoewel de twee systemen heel verschillend zijn, zijn ze complementair aan elkaar. ” Paardrijden helpt me om te springen, vooral om mijn paard beter te begrijpen.” beschrijven. voor het toevoegen : “Het springen helpt me om de juiste posities te krijgen om in het evenement te springen “.

Op negenjarige leeftijd ontdekte Ginger Kennett luchtacrobatiek @DR/FEI/Richard Juilliart

Voor de Kennets is paardrijden een familieaangelegenheid. Zijn moeder, Georgie, is een FEI Tier 1 FEI Longhorn trainer, maar ze is ook een jeugdige deelnemer. Jarenlang waren ze een moeder-dochterpaar. Georgie Kennett begeleidt en motiveert haar tijdens haar opleiding. Ze namen samen deel aan de CVI Scone NSW Junior 2* 2019 in Australië. Voor Georgie Kennett is de voorbereiding op acrobatiek en evenementen niet veel anders. ” Paarden moeten springend rijden en ze trainen zoals anderen evolueren bij FEI.

READ  "Geef een riyal vanavond een score? 8"

Tristin Lowe, een iconisch personage in de Australische aerobatics, voegt eraan toe dat dit systeem ” Het is een vertrouwensrelatie tussen een paard en een voltiger en een longeur “.in tegenstelling tot vol wat is” Een vertrouwensrelatie alleen tussen het paard en Ridder”.

Maar in termen van communicatie, geen probleem Georgie Kennett beschrijft de relatie van haar dochter met paarden als: Ginger heeft zeer goede vaardigheden en is erg gevoelig met haar paarden “.

Wat Ginger Kennett betreft, er is nog één ding te doen,” Ruil mijn sokken broek”, lacht ze.

(met persbericht)