Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Met de iPhone 15 heeft Apple een van de grootste zwakke punten van de iPhone verbeterd

Met de iPhone 15 heeft Apple een van de grootste zwakke punten van de iPhone verbeterd

Dat is een achilleshiel geweest voor iPhone-gebruikers: een batterij die al lang geleden leeg was. Maar met de introductie van de iPhone 15 lijkt Apple de magische formule te hebben gevonden om de levensduur van zijn batterijen te herstellen.

Apple iPhone 15 Pro // Bron: Frandroid

Het eindeloze verhaal van iPhone-batterijen die heel snel leeg raken! Wie van ons heeft dat moment niet meegemaakt waarop onze trouwe zakgenoot na ongeveer een jaar tekenen van vermoeidheid begint te vertonen?

Mijn iPhone 14 Pro Hij is het perfecte voorbeeld : De batterij ging niet langer mee na slechts 12 maanden gebruik, omdat de capaciteit volgens iOS daalde tot 88%.

Het is genoeg om je af te vragen of je vervloekt bent met batterijen. Bovendien was ik niet de enige die deze opmerking maakte.

Maar nu is de iPhone 15 Pro gearriveerd. Sinds de aankomst afgelopen september zit hij in mijn zak en laat de batterijstatus zien die bijna geen jota is veranderd.

READ  Mon Petit Plaatsing: de nieuwe oplossing voor online beleggen
Bron: Frandroid

Mijn vermogen toont een capaciteit van 99% wanneer ik de batterijstatus controleer, na meer dan 6 maanden zonder mijn oplaadgewoonten te veranderen.

Apple heeft dingen veranderd

Apple heeft duidelijk hard gewerkt om ons uit de batterijen te halen die het niet snel opgeven. Vroeger was de regel: 500 laadcycli, en je accu begint al afscheid te nemen. Maar met de iPhone 15 belooft Apple ons officieel het dubbele. Ja, je leest het goed, 1000 laadcycli voordat je de batterijcapaciteit ziet dalen naar 80%.

Bron: Appel

Deze prestaties zijn te danken aan verbeteringen in het ontwerp van de batterij en het laadsysteem. Het is alleen voor nieuwkomers in de iPhone-familie, maar Apple kijkt ook naar oudere modellen om te zien of deze kunnen profiteren van een facelift.

Voor de gelukkigen die met de iPhone 15 op zak rondlopen is dit goed nieuws. Dit betekent minder stress bij het kijken naar de batterij als melk op het fornuis, en zal ons waarschijnlijk behoeden voor het achtervolgen van een oplader halverwege de dag.