Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Helldivers 2 ontvangt gemengde recensies op Steam, ontdek waarom!

Hallo jongens! Heb je het laatste nieuws over Helldivers 2 gehoord? Het lijkt erop dat de Steam-beoordelingen tijdens het derde weekend van februari zijn gedaald van “zeer positief” naar “gemengd”. Het is ongeveer tien dagen geleden dat de game is uitgebracht en het lijkt erop dat veel spelers problemen hebben met de toegang tot de servers. Als gevolg hiervan daalde de goedkeuringsscore van de game naar 68%, een daling van 10 punten ten opzichte van een paar dagen geleden.

Helldivers 2 kende echter een sterke start en verkocht in slechts drie dagen meer dan een miljoen exemplaren. Maar dit leverde grote problemen op voor de servers van het spel, die aanvankelijk waren ontworpen om bij de lancering plaats te bieden aan ongeveer 50.000 gelijktijdige spelers, en niet aan honderdduizenden.

Naast serverproblemen heeft de game ook te maken gehad met gebruikers die weigerden uit te loggen om hun plaats in de wachtrij te behouden, waardoor het probleem nog erger werd. De game moet nog een inactiviteitstimer implementeren, een standaardfunctie in online games die het uitloggen forceert en actieve spelers helpt sneller aan de game te beginnen.

Het team achter de game werkt echter hard om deze problemen op te lossen. Arrowhead-CEO Johan Billstedt reageerde zelfs persoonlijk op klachten van fans op sociale media en bevestigde dat serverproblemen “24/7 worden opgelost”.

Zal deze nieuwste update serverproblemen oplossen en de beoordelingen op Steam verhogen? We zullen moeten wachten om erachter te komen, maar als je in de tussentijd overweegt Helldivers 2 aan te schaffen, kun je misschien het beste wachten tot de serverproblemen zijn opgelost. Blijf ons volgen voor meer informatie!

READ  10.000 stappen per dag: is het doel wetenschappelijk bewezen?