Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

NASA is op zoek naar vrijwilligers voor een gesimuleerde missie van een jaar naar Mars

NASA is op zoek naar vrijwilligers voor een gesimuleerde missie van een jaar naar Mars

Wonen op Mars is nog niet mogelijk, maar NASA werkt eraan. Het heeft zojuist zijn tweede Crew Health and Performance Exploration Analog Experiment (CHAPEA 2) gelanceerd, dat naar verwachting in 2025 van start zal gaan. Er worden vier vrijwilligers gezocht: Dat schrijft NASA in een vrijdag gepubliceerd persbericht.

Simuleert de uitdagingen van een missie naar Mars

Deze laatste zou een jaar lang beschikbaar moeten zijn om te leven in het leefgebied van Mars Dune Alpha, gelegen in het Johnson Space Center van NASA in Houston (Texas). Ze gaan werken in gebouwen van 157 vierkante meter, gemaakt met behulp van 3D-printen. Ook werd een zandoppervlak van zo’n honderd vierkante meter aangelegd om een ​​ruimtewandeling te simuleren.

Naast deze nepsimulaties zullen de astronautenkandidaten robotoperaties uitvoeren, habitatonderhoud uitvoeren en proberen gewassen te verbouwen. Het leefgebied zal missie-uitdagingen naar Mars simuleren, waaronder beperkte hulpbronnen, defecte apparatuur, vertragingen in de communicatie en andere omgevingsstressoren.

Klik op” Daar ben ik het mee eens “Je accepteert het plaatsen van cookies door externe diensten en krijgt daardoor toegang tot de inhoud van onze partners.

Meer informatie vindt u op onze pagina Cookiebeheerbeleid

Er moeten verschillende voorwaarden gerespecteerd worden

Maar let op, niet iedereen kan meedoen. NASA is op zoek naar Amerikaanse staatsburgers of permanente inwoners tussen de 30 en 55 jaar oud, die vloeiend Engels spreken en een universitair diploma op een wetenschappelijk gebied hebben. Je hebt ook minimaal twee jaar professionele ervaring nodig, ongeveer honderd vlieguren in een vliegtuig of twee jaar werk in een wetenschappelijk doctoraatsprogramma.

READ  Diablo 4: het fiasco van seizoen 1 zou kunnen profiteren van deze andere game van het soort waar fans wanhopig op hebben gewacht

Verzoeken kunnen worden ingediend Tot 2 april 2024. Start missie: voorjaar 2025. Dit bedrag wordt betaald, al heeft NASA het bedrag niet bekendgemaakt. De eerste CHAPEA-proef loopt nu en is voor meer dan de helft voltooid. Een derde staat de komende jaren gepland.