Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Met blote schouders en mooie oorbellen is de koningin charmant

Men kan leren een koningin-vrouw te zijn en er zijn sommigen die de sportschool beter beheren dan anderen. Zeker als het om styling gaat. Maxima uit Nederland is een van zijn echtgenotes, zonder wie echtgenoten niet zo dankbaar zouden zijn. Maxima, de echtgenote van koning Willem-Alexander der Nederlanden, onthult niet alleen het licht dat je doet glimlachen, maar laat ook de sterren in je ogen zien op de officiële reis. Zijn uiterlijk wordt elke keer onderzocht en wat hij droeg tijdens het recente bezoek van de Indiase president Ramnath Govind en zijn vrouw Savita Govind is geen uitzondering.

Op 6 april koos koningin Máxima voor een knalrode jurk met wijde broek en hoge tailleband om de taille. De details van de sieradenkant werden niet aan het toeval overgelaten, hij droeg lange oorbellen versierd met rode stenen om zijn outfit te herdenken. Al deze elementen droegen bij aan zijn onvergelijkbare glimlach en het was onberispelijk.

De volgende dag vielen Maxima’s klas en Chick uit Nederland weer aan. De koningin en haar man bezoeken een bloembollenkweker voordat ze de prachtige tulpenschuur in Hillecom ontdekken, een groot veld met veelkleurige tulpen in Nederland, zoals het Valencoline-lavendelplateau in de Hot-Provence Alpen. Voor deze nieuwe aankomst hebben Maxima en Willem-Alexander de handen ineengeslagen om hun look in de blauwe tint te matchen.

Niet alleen Maxima…

Lees verder

Lees verder

Maxima uit Nederland op bezoek in Noorwegen: koningin doet haar mooiste tulband af
Maxima van Nederland verborgen door een ongelooflijke hoed: de koningin verrast haar wereld!
Maxima uit Nederland, Mathilde uit België: Twee koninginnen in dezelfde jurk … op dezelfde dag!

READ  De Nederlandse Matsa-fabriek presenteert Pesachvuurwerk aan 35.000 schoolkinderen