Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Messi wil als wereldkampioen “nog een paar wedstrijden meemaken”.

Lionel Messi, die tot wereldkampioen werd gekroond, liet direct na de ontmoeting weten dat hij op dit moment niet van plan is om te stoppen met het internationale voetbal.

Lionel Messi, de aanvoerder van het tot wereldkampioen gekroonde Argentijnse nationale team, zei zondag op het WK in Qatar, kort na de finalewedstrijd, dat hij houdt van “Om in keuze te zijn, met deze groepEn hij rekent goed Nog een paar wedstrijden meemaken en je bent wereldkampioen“.

“Ik heb veel geworsteld in mijn carrière, maar dit bracht me eindelijk dichterbij’ glimlachte Messi, 35, (172 interlands), die zei dat Qatar dat zou zijn.DefinitiefDe laatste WK-finales.

Natuurlijk wilde ik hiermee mijn carrière beëindigen (…) maar ik hou van voetbal, ik hou van wat ik doe, ik hou ervan om in het nationale team te zijn, om bij deze groep te zijn. Het is duidelijk dat ik nog een paar wedstrijden als wereldkampioen wil blijven levenZondag toegevoegd op de microfoon van Argentijnse TV.

Ik kon niet om meer vragen. Ik sta op het punt mijn carrière te beëindigen, dit zijn mijn laatste jarenzei de vredige en flamboyante Messi, die zijn intuïtie erkende dat Argentinië zou winnen.

Ik wist het, en zei het op een gegeven moment, dat God het mij zou geven, en ik weet niet waarom, ik had het gevoel dat het deze keer zou zijn. Dit geeft mij grote vreugde“.

We hebben veel geleden.” Analyseer het spel. “Het was een heel vreemde wedstrijd, net als die andere wedstrijd met Nederland, en toen we in de verlenging op voorsprong kwamen, gebeurde het ons weer.mee te nemen in het resultaat.

READ  Meer dan 100 witte ooievaars dalen neer op een veld in Chateauroux

Het is geweldig‘ zei hij terwijl hij naar de beker in zijn handen keek.

Argentinië en Frankrijk: ontdek de finale in beeld

Ga naar diashow (34)